reklama
Noo ja bardzo lubię z nim takie chwile sam na sama później cierpię!!Haha ja mam to samo, dzisiaj rano mówiłam, że o 22 będę już w łóżku
O js cię!! Super!! My nadal 0A nam się kolejny ząbek przebił (siódmy to już będzie ), nawet nie zauważyłam, że coś się dzieje, bo myślałam, że dolne dwójki to później, a dzisiaj patrzę, że coś za dużo tych zębów na dole
Ale do gryzienia nadal niechętny papki najlepiej wchodząO js cię!! Super!! My nadal 0
G
gość _199
Gość
Odkąd rozszerzam dietę, okazuje się że wolę też jeść papki, szczególnie warzywaAle do gryzienia nadal niechętny papki najlepiej wchodzą
rosenberg
Fanka BB :)
Może leniwy ten Twój Czarus, ale szczęki to maA nam się kolejny ząbek przebił (siódmy to już będzie ), nawet nie zauważyłam, że coś się dzieje, bo myślałam, że dolne dwójki to później, a dzisiaj patrzę, że coś za dużo tych zębów na dole
Ewq9
Fanka BB :)
My od dwóch nocy mamy tak, że mały budzi się dokładnie o 23:30, zje mleko i zamiast jak zwykle zasnąć od razu to się kręci, obraca, wierci aż w końcu siada i przewraca się uderzając w szczebelki łóżeczka. Więc biorę go do nas do łóżka, bo wolę go tak obracać nic stać nad łóżeczkiem. Zobaczymy ile to potrwa.... Dodatkowo od wczoraj charczy, ale bez gorączki ani kataru. Dałam rano 10 kropelki deflegminu i fajnie przestał, ale poszłam i tak do lekarza. Osłuchowo czysty, więc nie wiem skąd się to wzięło teraz od nowa charczy i troche kaszle ale skoro lekarz mówi że jest okej to mu wierzę
G
gość _199
Gość
Mój charczy i kaszle, bo udaje że się krztusi, taki cwaniak z niego ale na szczęście go przejrzałamMy od dwóch nocy mamy tak, że mały budzi się dokładnie o 23:30, zje mleko i zamiast jak zwykle zasnąć od razu to się kręci, obraca, wierci aż w końcu siada i przewraca się uderzając w szczebelki łóżeczka. Więc biorę go do nas do łóżka, bo wolę go tak obracać nic stać nad łóżeczkiem. Zobaczymy ile to potrwa.... Dodatkowo od wczoraj charczy, ale bez gorączki ani kataru. Dałam rano 10 kropelki deflegminu i fajnie przestał, ale poszłam i tak do lekarza. Osłuchowo czysty, więc nie wiem skąd się to wzięło teraz od nowa charczy i troche kaszle ale skoro lekarz mówi że jest okej to mu wierzę
Raczej cwany, bo pogryźć umie (a zwłaszcza ugryźć ałć), ale po co się męczyć jak można wsunąć raz dwa papkę Ale ja też mu za dużo nie daję do gryzienia, bo wiem że się tym nie naje, a ostatnio to nawet nie było czasu, żeby godzinę siedzieć i mu wciskać jakieś kawałki. Myślę, że wszystko w swoim czasieMoże leniwy ten Twój Czarus, ale szczęki to ma
reklama
Mój też tak to robi jak chce, żebym przyszła, bo na początku zawsze jak się krztusił to leciałam do niego, ale już przestałam tak od razu i teraz mniej to wykorzystujeMój charczy i kaszle, bo udaje że się krztusi, taki cwaniak z niego ale na szczęście go przejrzałam