reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja nie ubieram jakoś grubo młodego, czapkę to jak już faktycznie jest chłodno, a tak to jakieś spodenki, body i taki gruby sweterek. Jak wychodzę z rana i jest ciągnie chłodem to czasami ubieram np rajstopy pod spodnie i kurteczkę. No ale to zależy od temperatury. Ostatnio rano było u nas 8 stopni 😳😳 ja to zawsze wychodzę na zewnątrz sprawdzić jak jest bo czasami odczuwalna temperatura jest inna
O mam jedno zdjęcie jak go ubrałam ostatnio rano na spacer. Rzadko kocyk używam bo młody nie lubi i go podnosi i zrzuca. I chyba muszę mu też jakieś takie niechodki kupić bo skarpety ściąga 😭

Załączniki

• IMG_20211001_163316.jpg
    IMG_20211001_163316.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 91
Ostatnio nawet zastanawiałam się nad 3 dzieckiem i gadaliśmy z mezem o tym. Jednak jak sisia daje nam popalić teraz tak,, że jednak nie chce 😂😂 (sisia albo dzidzi to Hania 😂😂) a starsza ma ksywkę od urodzenia (bobek albo lulus) 😂😂

Ostatnio nawet zastanawiałam się nad 3 dzieckiem i gadaliśmy z mezem o tym. Jednak jak sisia daje nam popalić teraz tak,, że jednak nie chce 😂😂 (sisia albo dzidzi to Hania 😂😂) a starsza ma ksywkę od urodzenia (bobek albo lulus) 😂😂
Słodkie macie ksywy :) u Nas jest Dziubas albo Luluś na starszaka i Bobo albo Bobiś :)
Też rozmawiałam z mężem o 3 dziecku...
Może to hormony ????

u nas dzisiaj też pizgało, mimo że słońce świeciło. Ja miałam krótki rękaw i na to bluze i było mi tak sobie. Córka miałą body z dł. rękawem, na to polarową bluze. Wiadomo, spodnie, skarpety no i pzykryłam ją kocykiem polarowym na nogach jeszcze. + czapka. Ale cały czas się zastanawiałam czy nie jest jej zimno.
U nas też zimno jest mimoze trochę słońca jest mojego w kombinezon taki misiowy daje nie jest jakiś fest gruby🤭

Ja bym chciała drugiej ale nie wiem co z pracą, wypadałoby do jakiejś iść. Drugiej strony lepiej mieć jedno po drugim i się potem na spokojnie zająć robota.

reklama
Dla mnie to żenada, w sensie przecież chodzę na spacery , do sklepu, na kawę. Jako osoba, która nie imprezuje co weekend to już muszę w dresie chodzić ciągle ? (Żenada jej słowa jakby co )
Nie no, rozumiem, ja tylko takie podsmiechujki 😂 jakbym wychodziła towarzysko to też bym za bardzo nie kupowała bo mam tonę ciuchów :D ale no pewnie, trochę wyskoczyła głupio tekstem. Było jej powiedzieć, że w takim razie ok będziesz chodzić nago od tej pory :D

Do góry