reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Mój młody czasami je razem ze mną na kolację owsiankę albo kaszkę ale i tak się budzi w nocy na mleko, tylko tak wspomnę żebgs się nie rozczarowała@Święta92 jakie kaszki holle dajesz małej? Są jakieś fajne mleczne? Albo z innej firmy. Muszę czymś zapchać młodego na noc.
sandra0777
Hahaha, fajne ksywki. U nas bubu albo Kubi. Tez rozmawialam z Mezem o drugim Maluchu ale my jednak za starzy i te 9/10 lat staran tez nam dalo w kosc-szczegolnie mi fizycznie i psychicznie. Wiec bedzie jedynak.Ostatnio nawet zastanawiałam się nad 3 dzieckiem i gadaliśmy z mezem o tym. Jednak jak sisia daje nam popalić teraz tak,, że jednak nie chce (sisia albo dzidzi to Hania ) a starsza ma ksywkę od urodzenia (bobek albo lulus)
G
gość _199
Gość
No ale ja chcę mu dać butle na noc z kaszką. Owsiankę też je, ale to trochę podziubie i nie chcę więcej.Mój młody czasami je razem ze mną na kolację owsiankę albo kaszkę ale i tak się budzi w nocy na mleko, tylko tak wspomnę żebgs się nie rozczarowała
Michalina_25
u nas kaszka na noc tez nic nie pomogłaMój młody czasami je razem ze mną na kolację owsiankę albo kaszkę ale i tak się budzi w nocy na mleko, tylko tak wspomnę żebgs się nie rozczarowała
Michalina_25
ja dawałam j z butli i z łyzeczki i oprocz rosnących papuśków nic sie nie zmieniloNo ale ja chcę mu dać butle na noc z kaszką. Owsiankę też je, ale to trochę podziubie i nie chcę więcej.
G
gość _199
Gość
Sproboje może to coś da on wczoraj co 20 minut się budzil i był głodny. Dałam mu butelkę i zjadł 100 ml mojego mleka.ja dawałam j z butli i z łyzeczki i oprocz rosnących papuśków nic sie nie zmienilo
U mnie mloda tez mimo zapchania kaszka, budzila sie w nocy na mleko. Nie robiło jej to żadnej różnicy. ;/@Święta92 jakie kaszki holle dajesz małej? Są jakieś fajne mleczne? Albo z innej firmy. Muszę czymś zapchać młodego na noc.
A jak ci jje w dzień? Moze nie dojada w dzień i nadrabia w nocy? Gdzies mi kiedyś ktoś powiedział że jak malo dziecko takie bedzie jadło w dzień to nadrabia nocą. Ile w tym prawdy. Nie wiem....Sproboje może to coś da on wczoraj co 20 minut się budzil i był głodny. Dałam mu butelkę i zjadł 100 ml mojego mleka.
Ja u swojej juz zauważyłam ze jak jej jest za chłodno w nocy to się bardzo często budzi na mleko. Cieple mleko bo zimnego nie wypije.
Za to jak jej cieplutko w nocy to spi jak suselek.
reklama
G
gość _199
Gość
No właśnie je na żądanie + posiłki stałe. Chciałam mu cycka odstawić, ale marudzi, więc je tyle ile potrzebuje. Ja już nie wiem co z nim zrobić, ja ledwo zyje tata też nie potrafi go uspokoić :/A jak ci jje w dzień? Moze nie dojada w dzień i nadrabia w nocy? Gdzies mi kiedyś ktoś powiedział że jak malo dziecko takie bedzie jadło w dzień to nadrabia nocą. Ile w tym prawdy. Nie wiem....
Ja u swojej juz zauważyłam ze jak jej jest za chłodno w nocy to się bardzo często budzi na mleko. Cieple mleko bo zimnego nie wypije.
Za to jak jej cieplutko w nocy to spi jak suselek.