reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mąż mi zrobil dzis prezent na urodziny. Wykupil dla mnie dzien w spa z czekoladowym masażem i peelingem itp. Mam jeden weekend tylko i wyłącznie dla siebie. On zostaje z małą. I wiecie co ? Popłakałam się ale nie ze szczęścia;D uświadomiłam sobie jak mi brakuje vhociaz chwili dla siebie ;D
cudowny !!! barwo ! 😍

reklama
Hania z aniołka stała się diabełkiem 😂 masakra. Daje mi tak w kość od kilku dni... Usypia nie idzie tragicznie... Ciągle wstaje na nogi albo raczkuje.... Już nie wiem czy to zęby czy to jakieś neurony właśnie jej w głowie się łącza....
Trzeba się nastawić ze teraz kolejny skok rozwojowy sie szykuje,:D

Dziewczyny, zwariuje z ta pogoda-jest taki zimny wiatr nawet jak slonce swieci. Co Wy zakladacie teraz Maluszkom na spacery? Ja mam wrazenie, ze moje dziecko jest mocno wyletnione, bo mijamy wozki gdzie juz zimowe kombinezony albo spiworki a mi sie wydaje, ze to jeszcze przesada w pokudnie. Kupilam Mlodemu tylko takie pseudo butki niechodki, zeby mu w stopki bylo cieplo, ale my w takim dresowym kombinezoniku i pod spodem tylko body i cienkie leginsy i bez kicyka.

Załączniki

• 9E6BEB98-E3D4-48F9-9851-2972D21E6B42.jpeg
    9E6BEB98-E3D4-48F9-9851-2972D21E6B42.jpeg
    2,4 MB · Wyświetleń: 79
Trzeba się nastawić ze teraz kolejny skok rozwojowy sie szykuje,:D
też tak myśle, nauczyła sie raczkować i wstaje, świat okazuje sie być tak bardzo fascynujący, że pewnie przeżywa i nie może zasnąć.

U nas po powrocie z wakacji młoda nie mogła zasnąć w swoim łóżku. Wymiękłam, przeniosłam ją do dużego. Już dwie noce sie w miare wysypiam (tzn pobudka co 2,5 h a nie co pół :p). Ale musze powrócić do planu odkładania jej osobno. Bardzo nie chce, ale musze 😩 😩 😩

Dziewczyny, zwariuje z ta pogoda-jest taki zimny wiatr nawet jak slonce swieci. Co Wy zakladacie teraz Maluszkom na spacery? Ja mam wrazenie, ze moje dziecko jest mocno wyletnione, bo mijamy wozki gdzie juz zimowe kombinezony albo spiworki a mi sie wydaje, ze to jeszcze przesada w pokudnie. Kupilam Mlodemu tylko takie pseudo butki niechodki, zeby mu w stopki bylo cieplo, ale my w takim dresowym kombinezoniku i pod spodem tylko body i cienkie leginsy i bez kicyka.
Moja Hania ramoneska, albo kurteczka cienka pikowana. Leginsy, body na krótki i bluza. Na stopy ma 2 pary skarpetek.

u nas dzisiaj też pizgało, mimo że słońce świeciło. Ja miałam krótki rękaw i na to bluze i było mi tak sobie. Córka miałą body z dł. rękawem, na to polarową bluze. Wiadomo, spodnie, skarpety no i pzykryłam ją kocykiem polarowym na nogach jeszcze. + czapka. Ale cały czas się zastanawiałam czy nie jest jej zimno.

u nas dzisiaj też pizgało, mimo że słońce świeciło. Ja miałam krótki rękaw i na to bluze i było mi tak sobie. Córka miałą body z dł. rękawem, na to polarową bluze. Wiadomo, spodnie, skarpety no i pzykryłam ją kocykiem polarowym na nogach jeszcze. + czapka. Ale cały czas się zastanawiałam czy nie jest jej zimno.
ja czekam aż mi przyjdzie kurtka z olx, bo na razie mam dwie, ale za duże - musiałabym chyba rękaw do połowy podwinąć a i tak by dziecko w niej utonęło. a te kurtki 86 i 80, więc nie jakies ekstremalne rozmiary znowu.

U mnie coś takiego. Kocykiem przykrywam tylko jak idzie spać. Widzę ludzi juz w kombinezonach zimowych dzieci, koce grube. Dla mnie to przegięcie. Nic jej nie będzie jak trochę zmarznie

Załączniki

• Screenshot_20211008_220828_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211008_220828_com.android.gallery3d.jpg
    394 KB · Wyświetleń: 91
U mnie coś takiego. Kocykiem przykrywam tylko jak idzie spać. Widzę ludzi juz w kombinezonach zimowych dzieci, koce grube. Dla mnie to przegięcie. Nic jej nie będzie jak trochę zmarznie
No to u mnie podobnie i Mlody jest zawsze cieply jak go rozbieram po spacerze, ale mam wrazenie, ze inne mamy patrza na mnie jak na wariatke. My tez chodzimy w cienkiej czapeczce jeszcze.

reklama
Do góry