cudowny !!! barwo !Mąż mi zrobil dzis prezent na urodziny. Wykupil dla mnie dzien w spa z czekoladowym masażem i peelingem itp. Mam jeden weekend tylko i wyłącznie dla siebie. On zostaje z małą. I wiecie co ? Popłakałam się ale nie ze szczęścia;D uświadomiłam sobie jak mi brakuje vhociaz chwili dla siebie ;D
reklama
Trzeba się nastawić ze teraz kolejny skok rozwojowy sie szykuje,Hania z aniołka stała się diabełkiem masakra. Daje mi tak w kość od kilku dni... Usypia nie idzie tragicznie... Ciągle wstaje na nogi albo raczkuje.... Już nie wiem czy to zęby czy to jakieś neurony właśnie jej w głowie się łącza....
sandra0777
Fanka BB :)
Dziewczyny, zwariuje z ta pogoda-jest taki zimny wiatr nawet jak slonce swieci. Co Wy zakladacie teraz Maluszkom na spacery? Ja mam wrazenie, ze moje dziecko jest mocno wyletnione, bo mijamy wozki gdzie juz zimowe kombinezony albo spiworki a mi sie wydaje, ze to jeszcze przesada w pokudnie. Kupilam Mlodemu tylko takie pseudo butki niechodki, zeby mu w stopki bylo cieplo, ale my w takim dresowym kombinezoniku i pod spodem tylko body i cienkie leginsy i bez kicyka.
Załączniki
też tak myśle, nauczyła sie raczkować i wstaje, świat okazuje sie być tak bardzo fascynujący, że pewnie przeżywa i nie może zasnąć.Trzeba się nastawić ze teraz kolejny skok rozwojowy sie szykuje,
U nas po powrocie z wakacji młoda nie mogła zasnąć w swoim łóżku. Wymiękłam, przeniosłam ją do dużego. Już dwie noce sie w miare wysypiam (tzn pobudka co 2,5 h a nie co pół ). Ale musze powrócić do planu odkładania jej osobno. Bardzo nie chce, ale musze
Moja Hania ramoneska, albo kurteczka cienka pikowana. Leginsy, body na krótki i bluza. Na stopy ma 2 pary skarpetek.Dziewczyny, zwariuje z ta pogoda-jest taki zimny wiatr nawet jak slonce swieci. Co Wy zakladacie teraz Maluszkom na spacery? Ja mam wrazenie, ze moje dziecko jest mocno wyletnione, bo mijamy wozki gdzie juz zimowe kombinezony albo spiworki a mi sie wydaje, ze to jeszcze przesada w pokudnie. Kupilam Mlodemu tylko takie pseudo butki niechodki, zeby mu w stopki bylo cieplo, ale my w takim dresowym kombinezoniku i pod spodem tylko body i cienkie leginsy i bez kicyka.
u nas dzisiaj też pizgało, mimo że słońce świeciło. Ja miałam krótki rękaw i na to bluze i było mi tak sobie. Córka miałą body z dł. rękawem, na to polarową bluze. Wiadomo, spodnie, skarpety no i pzykryłam ją kocykiem polarowym na nogach jeszcze. + czapka. Ale cały czas się zastanawiałam czy nie jest jej zimno.Dziewczyny, zwariuje z ta pogoda-jest taki zimny wiatr nawet jak slonce swieci. Co Wy zakladacie teraz Maluszkom na spacery? Ja mam wrazenie, ze moje dziecko jest mocno wyletnione, bo mijamy wozki gdzie juz zimowe kombinezony albo spiworki a mi sie wydaje, ze to jeszcze przesada w pokudnie. Kupilam Mlodemu tylko takie pseudo butki niechodki, zeby mu w stopki bylo cieplo, ale my w takim dresowym kombinezoniku i pod spodem tylko body i cienkie leginsy i bez kicyka.
ja czekam aż mi przyjdzie kurtka z olx, bo na razie mam dwie, ale za duże - musiałabym chyba rękaw do połowy podwinąć a i tak by dziecko w niej utonęło. a te kurtki 86 i 80, więc nie jakies ekstremalne rozmiary znowu.u nas dzisiaj też pizgało, mimo że słońce świeciło. Ja miałam krótki rękaw i na to bluze i było mi tak sobie. Córka miałą body z dł. rękawem, na to polarową bluze. Wiadomo, spodnie, skarpety no i pzykryłam ją kocykiem polarowym na nogach jeszcze. + czapka. Ale cały czas się zastanawiałam czy nie jest jej zimno.
U mnie coś takiego. Kocykiem przykrywam tylko jak idzie spać. Widzę ludzi juz w kombinezonach zimowych dzieci, koce grube. Dla mnie to przegięcie. Nic jej nie będzie jak trochę zmarznieDziewczyny, zwariuje z ta pogoda-jest taki zimny wiatr nawet jak slonce swieci. Co Wy zakladacie teraz Maluszkom na spacery? Ja mam wrazenie, ze moje dziecko jest mocno wyletnione, bo mijamy wozki gdzie juz zimowe kombinezony albo spiworki a mi sie wydaje, ze to jeszcze przesada w pokudnie. Kupilam Mlodemu tylko takie pseudo butki niechodki, zeby mu w stopki bylo cieplo, ale my w takim dresowym kombinezoniku i pod spodem tylko body i cienkie leginsy i bez kicyka.
Załączniki
sandra0777
No to u mnie podobnie i Mlody jest zawsze cieply jak go rozbieram po spacerze, ale mam wrazenie, ze inne mamy patrza na mnie jak na wariatke. My tez chodzimy w cienkiej czapeczce jeszcze.U mnie coś takiego. Kocykiem przykrywam tylko jak idzie spać. Widzę ludzi juz w kombinezonach zimowych dzieci, koce grube. Dla mnie to przegięcie. Nic jej nie będzie jak trochę zmarznie
reklama
Mikstura
StylówaU mnie coś takiego. Kocykiem przykrywam tylko jak idzie spać. Widzę ludzi juz w kombinezonach zimowych dzieci, koce grube. Dla mnie to przegięcie. Nic jej nie będzie jak trochę zmarznie