reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Gdzieś tu na forum przeczytałam, że każda kolejna cesarka jest gorsza jeżeli chodzi o ból, a ja już po tej ledwo żyłam, więc się zastanawiam czy może mnie coś jeszcze gorszego czekać 🤣🤣
Ja jestem na FB na grupie o cc i właśnie przeczytałam tam że po kolejnych cesarkach dziewczyny się lepiej czuły niż po pierwszej 😃 mi lekarz powiedział żebym się wstrzymała z zajściem w ciążę przynajmniej 13 miesięcy, a tam dziewczyna pisała że zaszła po 4.5 miesiąca w kolejną 😱

reklama
Ja jestem na FB na grupie o cc i właśnie przeczytałam tam że po kolejnych cesarkach dziewczyny się lepiej czuły niż po pierwszej 😃 mi lekarz powiedział żebym się wstrzymała z zajściem w ciążę przynajmniej 13 miesięcy, a tam dziewczyna pisała że zaszła po 4.5 miesiąca w kolejną 😱
Moj lekarz tak zaleca 1.5 roku najlepiej. 😀Temat mnie już nie dotyczy 😂😂

To mnie pocieszylas. Ja nie widzę póki co opcji, abym kiedykolwiek miała jeszcze jedno dziecko, chyba, że stać mnie będzie na nianie 🤣
Ale warto wiedzieć, bo zawsze może przydarzyć się wpadka 🙈

Gdzieś tu na forum przeczytałam, że każda kolejna cesarka jest gorsza jeżeli chodzi o ból, a ja już po tej ledwo żyłam, więc się zastanawiam czy może mnie coś jeszcze gorszego czekać 🤣🤣
Wiesz co, ja samą operacje wspominam gorzej, bardziej mnie bolało, ale doszłam do siebie szybciej niż po pierwszej. Ja gdzieś tam mam w głowie trzecią, ale chyba jak będę dzieci wychowywać pod mostem bo chyba mnie nie stać zwyczajnie na trzecie dziecko 🙈

Wiesz co, ja samą operacje wspominam gorzej, bardziej mnie bolało, ale doszłam do siebie szybciej niż po pierwszej. Ja gdzieś tam mam w głowie trzecią, ale chyba jak będę dzieci wychowywać pod mostem bo chyba mnie nie stać zwyczajnie na trzecie dziecko 🙈
Jak operacja mogła cię boleć ? 🤔🤔
Ja kompletnie nic nie czułam.

Dopadł młodego katar.Leje się z nosa jak nie wiem co, o tyle dobrze że póki co jest wodnisty a nie jakiś gęsty czy żółty. Dostałam zalecenie żeby inhalacje robić, odciaganie i maść majerankowa. Tylko jak to zrobić jak młody się tak drze że w żaden sposób nie jestem mu w stanie tej inhalacji zrobić 😭

reklama
Dopadł młodego katar.Leje się z nosa jak nie wiem co, o tyle dobrze że póki co jest wodnisty a nie jakiś gęsty czy żółty. Dostałam zalecenie żeby inhalacje robić, odciaganie i maść majerankowa. Tylko jak to zrobić jak młody się tak drze że w żaden sposób nie jestem mu w stanie tej inhalacji zrobić 😭
Mój też się darł. Robiłam na przekór 😂😂

Do góry