reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A ja chodze na cytologie na fundusz, nie po to place. Nie będę prywatnie jeszcze lekarzowi płacić za to co mi się nalezy
Ja całą ciążę chodzilam na nfz. I kontrole po w sumie też. Ale jakoś ten mój przebieg ciąży i po porodzie mnie zraził. Ale w sumie moze i masz racje. Za cos czlowiek płaci. Musze się zmobilizować;D

Aaa co do nas samych. Orientujecie się ile czasu po porodzie robi się cytologie ?
Zbieram się zapisać do giną po jakies tabletki anty i tak myślę machnąć juz za jednym zamachem. Ale jakoś nie mogę się zmobilizować.
Ja idę za tydzień, mi powiedziała lekarka jak byłam po połogu, że pół roku od porodu się zgłosić, ale przez okres i brak terminów się tak przeciągnęło 😁

reklama
No mi nawet nikt nie zaproponował cytologii zaraz po;p a mialam tych kontroli juz kilka ze względu na tą moją nieszczesną ranę po nacięciu. I właśnie tak sobie myślę że chyba by wypadalo zrobic bo ostatnio mialam wlasnie na początku ciazy. Czyli rok juz bedzie
Mi gin wspominał że cytologia zaraz po połogu może być niemiarodajna bo jednak szyjka macicy dochodzi do siebie i może mieć jakieś zmiany w strukturze, które wrócą do normy z czasem

Do góry