A ja chodze na cytologie na fundusz, nie po to place. Nie będę prywatnie jeszcze lekarzowi płacić za to co mi się nalezyNo zwlekam zwlekam i nie mogę się zebrać. Jakos tak te wizyty w ciazy na nfz mnie zraziły. Chyba teraz czas na prywatę ;p
reklama
Ja całą ciążę chodzilam na nfz. I kontrole po w sumie też. Ale jakoś ten mój przebieg ciąży i po porodzie mnie zraził. Ale w sumie moze i masz racje. Za cos czlowiek płaci. Musze się zmobilizować;DA ja chodze na cytologie na fundusz, nie po to place. Nie będę prywatnie jeszcze lekarzowi płacić za to co mi się nalezy
Wole sobie kupić coś za te 150 zlalbo swoim dzieciaJa całą ciążę chodzilam na nfz. I kontrole po w sumie też. Ale jakoś ten mój przebieg ciąży i po porodzie mnie zraził. Ale w sumie moze i masz racje. Za cos czlowiek płaci. Musze się zmobilizować;D
Obstawiam ze szybciej dziecia niż sobie ;D hahahaWole sobie kupić coś za te 150 zlalbo swoim dziecia
G
gość _199
Gość
Ja też po połogu miałam robiona.Aaa co do nas samych. Orientujecie się ile czasu po porodzie robi się cytologie ?
Zbieram się zapisać do giną po jakies tabletki anty i tak myślę machnąć juz za jednym zamachem. Ale jakoś nie mogę się zmobilizować.
G
gość _199
Gość
Ja w życiu nie byłam u gina na NFZA ja chodze na cytologie na fundusz, nie po to place. Nie będę prywatnie jeszcze lekarzowi płacić za to co mi się nalezy
Muszę teraz niech na rezonans magnetyczny i znowu 1500 zł w dupę -.-
Mikstura
Fanka BB :)
Ja właśnie też nigdy nie byłam i muszę iść, chociaż różne są opinie przy karmieniu piersią, podobno nie jest to przeciwskazaniem a wiadomo, że co lekarz to opinia.Zapisuj się do lekarza i zrób! ja chce isc na usg piersi nigdy nie byłam, ale chce zacząć
rosenberg
Pół roku od wizyty po połogu u ginaAaa co do nas samych. Orientujecie się ile czasu po porodzie robi się cytologie ?
Zbieram się zapisać do giną po jakies tabletki anty i tak myślę machnąć juz za jednym zamachem. Ale jakoś nie mogę się zmobilizować.
Ja idę za tydzień, mi powiedziała lekarka jak byłam po połogu, że pół roku od porodu się zgłosić, ale przez okres i brak terminów się tak przeciągnęłoAaa co do nas samych. Orientujecie się ile czasu po porodzie robi się cytologie ?
reklama
rosenberg
Mi gin wspominał że cytologia zaraz po połogu może być niemiarodajna bo jednak szyjka macicy dochodzi do siebie i może mieć jakieś zmiany w strukturze, które wrócą do normy z czasemNo mi nawet nikt nie zaproponował cytologii zaraz po;p a mialam tych kontroli juz kilka ze względu na tą moją nieszczesną ranę po nacięciu. I właśnie tak sobie myślę że chyba by wypadalo zrobic bo ostatnio mialam wlasnie na początku ciazy. Czyli rok juz bedzie