Stary ci odłączył wode, masz oszczędzać kochana to tylko 3 tyg, dacie radę! Zajmiemy Ci trochę czasuU nas jedną pobudka o 3 na mleko i wydaje mi się, że spalby dłużej gdyby nie.to że musiałam pranie wstawić dla faceta żeby się wysuszyło do rana. I potem dopiero po 6 pobudka na jedzenie i spał do 8:30. Ale nie umiem celebrować bo stary pojechał na 3 tygodnie i jeszcze na dodatek nie mam wody w całej chacie
reklama
G
gość _199
Gość
Mniej więcej działa, ale zawsze jest jakaś obsuwa. Z tym, że on nie chce jeść aż 3 posiłków niemlecznych, więc muszę go dobić czasem cyckiem.@ness. Jak tam wasz plan dnia?? Działa to, faktycznie da się te pory utrzymać
sandra0777
Fanka BB :)
Ja jestem zawsze sama z Malym-nie mam rodziny w Warszawie, a maz od poniedzialku do piatku pracuje w innym miescie, wiec zjezdza na weekendzik. No czasem juz nie mam cierpliwosci, jak on mi tak placze w Dzien bo zmeczony-nosze i bujam przez poltorej godziny, zeby sobie na 10 minut usnal-po tym czasie wstaje jak mlody Bog-tylko mama wykonczona.Zobaczysz niedługo będzie inaczej, będziemy się wysypiać! To twój maly cud i wszystko mu wybaczysz, ale masz prawo być zmeczona.. Pamiętaj, że w tym wszystkim jesteś ważna tez Ty... Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko. Jak masz możliwość i pomoc męża, babci, cioci to się prześpij w dzień... Odpoczynek psychiczny tez jest ważny i Ty jesteś Ważna! My Mamy często zapominamy o sobie.
Ja juz chyba przywyklam-teraz spie u niego w pokoju, bo juz nie mam sily chodzic tyle w nocy.
Ale w domu burdel i matka strasznie zapuszczona
Podziwiam Cie, ze jesteś sama! Niby mojego męża nie ma też ciagle ale chociaz jak przyjdzie na te 2 h to jest mi lepiej. Balagan ostatnio też przestał mi przeszkadzać sprzatam dla starszej, żeby nie gadała w przedszkolu, że brudno (dzieci opowiadają wszystko) jeszcze trochę i będzie lepiej zobaczysz!Ja jestem zawsze sama z Malym-nie mam rodziny w Warszawie, a maz od poniedzialku do piatku pracuje w innym miescie, wiec zjezdza na weekendzik. No czasem juz nie mam cierpliwosci, jak on mi tak placze w Dzien bo zmeczony-nosze i bujam przez poltorej godziny, zeby sobie na 10 minut usnal-po tym czasie wstaje jak mlody Bog-tylko mama wykonczona.
Ja juz chyba przywyklam-teraz spie u niego w pokoju, bo juz nie mam sily chodzic tyle w nocy.
rosenberg
Młody nie chciał zasnąć na drzemkę na rękach wyrywał się, myślałam że będzie marudził. A jak odłożyłam do łóżeczka to poszedł w kime. I w ogóle zaczął też robić niedźwiadka. dzieci zbyt szybko rosną Stary wyjechał a tu nagle rewelacje... Jak wróci to młody będzie miał już 8 miesięcy
rosenberg
Niestety sen to kwestia indywidualna, niektóre dzieci potrzebują więcej, niektóre mniej... Zresztą tak jak wszystko może się to różnic. Ale faktycznie któraś dziewczyna tu wspomniała o takim urządzeniu co buja. Coś jak leżak i on się buja w górę i w dół.i.w obie strony. To mogłoby wam pomóc, ale pewnie drogie więc najlepiej byłoby pożyczyć wypróbować i ewentualnie potem kupić albo nieJa jestem zawsze sama z Malym-nie mam rodziny w Warszawie, a maz od poniedzialku do piatku pracuje w innym miescie, wiec zjezdza na weekendzik. No czasem juz nie mam cierpliwosci, jak on mi tak placze w Dzien bo zmeczony-nosze i bujam przez poltorej godziny, zeby sobie na 10 minut usnal-po tym czasie wstaje jak mlody Bog-tylko mama wykonczona.
Ja na Filipa nie mogłam wcześniej narzekać bo złote dziecko było, ale powiem wam, że teraz jak dorasta to bardzo domaga się żeby było tak jak on chce nie da sobie spokojnie nawet pieluchy zmienić, drze się i krzyczy i obraca na brzuch, ucieka już nie mówię nawet o zakładaniu body czy czapki no ale trudno. Pójdę mieszkać do dziadków to się będą nim zajmować a ja będę leżeć i tylko karmić i kąpać
marta18691
Mój marudny od 2dni tak sobie jeździ po dziąsłach smoczkiem butelka a tak nic widać rozpulchnione coś jest ale nie chcę wyjść
sandra0777
Ja kupilam taki lezaczek elektrycznie bujany, ale to dzialalo jak byl maly, a teraz nawet nie da sie tam wsadzic, bo trzeba pasami przypiac a on musi sie wiercic wszedzie.Niestety sen to kwestia indywidualna, niektóre dzieci potrzebują więcej, niektóre mniej... Zresztą tak jak wszystko może się to różnic. Ale faktycznie któraś dziewczyna tu wspomniała o takim urządzeniu co buja. Coś jak leżak i on się buja w górę i w dół.i.w obie strony. To mogłoby wam pomóc, ale pewnie drogie więc najlepiej byłoby pożyczyć wypróbować i ewentualnie potem kupić albo nie
Ja na Filipa nie mogłam wcześniej narzekać bo złote dziecko było, ale powiem wam, że teraz jak dorasta to bardzo domaga się żeby było tak jak on chce nie da sobie spokojnie nawet pieluchy zmienić, drze się i krzyczy i obraca na brzuch, ucieka już nie mówię nawet o zakładaniu body czy czapki no ale trudno. Pójdę mieszkać do dziadków to się będą nim zajmować a ja będę leżeć i tylko karmić i kąpać
reklama
sandra0777
No z pewnoscia bedzie lepiej . Ja wlasnie jestem takim typem, ktory sobie nie umie sobie odpuscic-wszystko musi byc w domu zrobione, bo inaczej ja sie nie moge zrelaksowac. Odpuscilam sobie poki co gotowanie dla mlodego dopoki nie bedzie jadl tego co myPodziwiam Cie, ze jesteś sama! Niby mojego męża nie ma też ciagle ale chociaz jak przyjdzie na te 2 h to jest mi lepiej. Balagan ostatnio też przestał mi przeszkadzać sprzatam dla starszej, żeby nie gadała w przedszkolu, że brudno (dzieci opowiadają wszystko) jeszcze trochę i będzie lepiej zobaczysz!