reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wmawia mi, że ostatnio inna witaminę d chcialam kuoic😂😂tak mnie wkurzył, do czerwoności 😂😂pojde do sklepu i poproszę nagranie z kamer 😂
Hahahaha. Chciałabym się kłócić o takie rzeczy 😁😁
U nas tatula chory, wiec mam dwójkę do ogarnięcia, a muszę iść do biedry na zakupy. Nie wiem jak dwójkę dzieci zostawię.

Hahahaha. Chciałabym się kłócić o takie rzeczy 😁😁
U nas tatula chory, wiec mam dwójkę do ogarnięcia, a muszę iść do biedry na zakupy. Nie wiem jak dwójkę dzieci zostawię.
U mnie też chory. I mowie mu, że też mam mega katar i glowa mnie boli.. Ale on ma gorzej 😂takze ja mam 3 dzieci 😂i kolacje jeszcze najstarszemu zrobić jakąś wow😂😂

Ja bez mojego męża 3 tyg bym nie wytrzymała 😂 bym musiała jechać z nim😀😀 z reszta kiedyś miał ekstra propozycje pracy w enerdze ale często wyjazdową, więc nie zgodziliśmy się 😀
No właśnie taki był pomysł ale się nie zmieścimy. Bo oni robią jakieś testowe jazdy i jeżdżą we 4 w samochodzie, 1 kierowca i trzech techników :( gdyby nie to że musimy schody zrobić to by nie jechał, no ale jak młody zacznie stawać itp to musimy mieć żeby bramkę zrobić i w ogóle. Bo już wstaje na kolana podparty o 1wszy schodek a tam beton 😂

No właśnie taki był pomysł ale się nie zmieścimy. Bo oni robią jakieś testowe jazdy i jeżdżą we 4 w samochodzie, 1 kierowca i trzech techników :( gdyby nie to że musimy schody zrobić to by nie jechał, no ale jak młody zacznie stawać itp to musimy mieć żeby bramkę zrobić i w ogóle. Bo już wstaje na kolana podparty o 1wszy schodek a tam beton 😂
Pewnie, że tak. Szyvko zleci. Schody drogie sa masakryczne. Dacie radę! Czasami moze potrzeba trochę tęsknoty żeby docenić bardziej co się ma

Dziewczyny a jak rozwiązujecie temat jazdy autem z dzieciakiem w zimę ? Pakujecie w fotelik w kurtce, kombinezojie ? Ściągacie w samochodzie ?
Ja pakuje bez kurtki chyba że jedziemy bardzo krótko. Ale zwykle bez kurtki i jak np przenoszę fotelik to kocykiem okrywam, a jak wyciągam młodego z fotelika to zakładam mu kurtkę

reklama
Do góry