Wmawia mi, że ostatnio inna witaminę d chcialam kuoictak mnie wkurzył, do czerwoności pojde do sklepu i poproszę nagranie z kamerNie musiałabym sprzątać, gotować.. miałabym tyle czasu wolnego. Och, marzenia..
@Święta92 a co ci wmawia
reklama
G
gość _199
Gość
Hahahaha. Chciałabym się kłócić o takie rzeczyWmawia mi, że ostatnio inna witaminę d chcialam kuoictak mnie wkurzył, do czerwoności pojde do sklepu i poproszę nagranie z kamer
U nas tatula chory, wiec mam dwójkę do ogarnięcia, a muszę iść do biedry na zakupy. Nie wiem jak dwójkę dzieci zostawię.
U mnie też chory. I mowie mu, że też mam mega katar i glowa mnie boli.. Ale on ma gorzej takze ja mam 3 dzieci i kolacje jeszcze najstarszemu zrobić jakąś wowHahahaha. Chciałabym się kłócić o takie rzeczy
U nas tatula chory, wiec mam dwójkę do ogarnięcia, a muszę iść do biedry na zakupy. Nie wiem jak dwójkę dzieci zostawię.
G
gość _199
Gość
Oni zawsze mają gorzej. Dlatego usypiam młodego i spadam do biedry. Niech se radziU mnie też chory. I mowie mu, że też mam mega katar i glowa mnie boli.. Ale on ma gorzej takze ja mam 3 dzieci i kolacje jeszcze najstarszemu zrobić jakąś wow
Mikstura
Fanka BB :)
Ja tylko poczekałam aż mąż w drzwiach stanął od razu się ubrałam i mówię, że idę do biedryOni zawsze mają gorzej. Dlatego usypiam młodego i spadam do biedry. Niech se radzi
marta18691
Ja tylko odpinam kombinezon do połowy
Dziewczyny a jak rozwiązujecie temat jazdy autem z dzieciakiem w zimę ? Pakujecie w fotelik w kurtce, kombinezojie ? Ściągacie w samochodzie ?
rosenberg
No właśnie taki był pomysł ale się nie zmieścimy. Bo oni robią jakieś testowe jazdy i jeżdżą we 4 w samochodzie, 1 kierowca i trzech techników gdyby nie to że musimy schody zrobić to by nie jechał, no ale jak młody zacznie stawać itp to musimy mieć żeby bramkę zrobić i w ogóle. Bo już wstaje na kolana podparty o 1wszy schodek a tam betonJa bez mojego męża 3 tyg bym nie wytrzymała bym musiała jechać z nim z reszta kiedyś miał ekstra propozycje pracy w enerdze ale często wyjazdową, więc nie zgodziliśmy się
Pewnie, że tak. Szyvko zleci. Schody drogie sa masakryczne. Dacie radę! Czasami moze potrzeba trochę tęsknoty żeby docenić bardziej co się maNo właśnie taki był pomysł ale się nie zmieścimy. Bo oni robią jakieś testowe jazdy i jeżdżą we 4 w samochodzie, 1 kierowca i trzech techników gdyby nie to że musimy schody zrobić to by nie jechał, no ale jak młody zacznie stawać itp to musimy mieć żeby bramkę zrobić i w ogóle. Bo już wstaje na kolana podparty o 1wszy schodek a tam beton
rosenberg
Ja pakuje bez kurtki chyba że jedziemy bardzo krótko. Ale zwykle bez kurtki i jak np przenoszę fotelik to kocykiem okrywam, a jak wyciągam młodego z fotelika to zakładam mu kurtkęDziewczyny a jak rozwiązujecie temat jazdy autem z dzieciakiem w zimę ? Pakujecie w fotelik w kurtce, kombinezojie ? Ściągacie w samochodzie ?
reklama
rosenberg
No. Jak mi będzie smutno i nudno to będę tu z Wami pisać i od razu lepiej trochę się nad sobą pouzalacPewnie, że tak. Szyvko zleci. Schody drogie sa masakryczne. Dacie radę! Czasami moze potrzeba trochę tęsknoty żeby docenić bardziej co się ma