reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja będąc w ciąży 2 mój był w delegacji w Lublinie i przez pół roku 1raz w miesiącu przyjedzal więc hardcor był a najlepsze potem zdecydowaliśmy że sprzedajemy swoje 40metrow z działką i się przeprowadzam do Lublina i 2lata tam byłam i wróciłam na stare śmieci na Śląsk i dom mamy już 2lata tutajJa bez mojego męża 3 tyg bym nie wytrzymała bym musiała jechać z nim z reszta kiedyś miał ekstra propozycje pracy w enerdze ale często wyjazdową, więc nie zgodziliśmy się
Ja też tak zawsze robie.. Z reszta siebie tez pakuję tak. Najważniejsze termometr i leki ja myślę gdzie pojedziemy na dlugi weekendJedziemy na weekendowa wycieczkę jutro z rana i pakuje młodego, nigdy nie mogę się zdecydować co mu wziąć i biorę milion ciuszkow :/
Sylwia99
Ja kupiłam jakoś niedawno, jest miękka, ale wcale nie ciągnie włosów i super się rozszczesują włosy. Tylko różową sobie wzięłam, a coDorwałam w prom e fajnej szczotkę w rosmamie
Załączniki
Ewq9
Ja mam tą, świetna jest dla moich grubych gęstych włosów idealnaJa kupiłam jakoś niedawno, jest miękka, ale wcale nie ciągnie włosów i super się rozszczesują włosy. Tylko różową sobie wzięłam, a co
Ewq9
Gdyby się to długo utrzymywało (w nocy i jutro) to proponuję wizytę u lekarza żeby się nie odwodniła.A u nas rzyganie pełną parą było.. Śpi, ja czuwam. Albo dzieci coś ze szkoły przyciągnęły, albo nie wiem
Sylwia99
Wiem wiem i dziękuję na szczęście teraz spokój. Ale jakby coś się działo, to akurat jutro pediatra jest w ośrodku, więc oby nie trzeba było jechać. Także obserwuję. Zobaczymy jak nocka będzie.Gdyby się to długo utrzymywało (w nocy i jutro) to proponuję wizytę u lekarza żeby się nie odwodniła.
Co do szczotki niedawno kupowałam nie było promocji, a teraz widzę na apce, że jest. Ostatnio ze wszystkim prawie tak trafiam.
reklama
Sylwia99
Aromactiv na moją działa. Na fejsie mamy polecają olejek olbas, niby po kropelce na jedno i drugie ramię na ubranko i że działa cuda nie daje gwarancji, bo nie próbowałam. Siorka moja kładzie czosnek na klacie dziecka i na nich działa.Dziewczyny, a co stosujecie na zapchany nos u dzieciaczków? Na razie posmarowałam maścią majerankową. Ciekawe czy coś się z tego nie rozwinie, za tydzień mamy szczepienie
Ostatnia edycja: