reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jedziemy na weekendowa wycieczkę jutro z rana i pakuje młodego, nigdy nie mogę się zdecydować co mu wziąć i biorę milion ciuszkow :/

reklama
Ja bez mojego męża 3 tyg bym nie wytrzymała 😂 bym musiała jechać z nim😀😀 z reszta kiedyś miał ekstra propozycje pracy w enerdze ale często wyjazdową, więc nie zgodziliśmy się 😀
Ja będąc w ciąży 2 mój był w delegacji w Lublinie i przez pół roku 1raz w miesiącu przyjedzal 🤣więc hardcor był a najlepsze potem zdecydowaliśmy że sprzedajemy swoje 40metrow z działką i się przeprowadzam do Lublina i 2lata tam byłam i wróciłam na stare śmieci 🤣na Śląsk i dom mamy już 2lata tutaj 🤣

Dorwałam w prom e fajnej szczotkę w rosmamie
Ja kupiłam jakoś niedawno, jest miękka, ale wcale nie ciągnie włosów i super się rozszczesują włosy. Tylko różową sobie wzięłam, a co 😁

Załączniki

• Screenshot_20210923-213336.jpg
    Screenshot_20210923-213336.jpg
    189,9 KB · Wyświetleń: 60
Gdyby się to długo utrzymywało (w nocy i jutro) to proponuję wizytę u lekarza żeby się nie odwodniła.
Wiem wiem i dziękuję 😊 😊 na szczęście teraz spokój. Ale jakby coś się działo, to akurat jutro pediatra jest w ośrodku, więc oby nie trzeba było jechać. Także obserwuję. Zobaczymy jak nocka będzie.
Co do szczotki niedawno kupowałam nie było promocji, a teraz widzę na apce, że jest. Ostatnio ze wszystkim prawie tak trafiam. 🤣

Dziewczyny, a co stosujecie na zapchany nos u dzieciaczków? Na razie posmarowałam maścią majerankową. Ciekawe czy coś się z tego nie rozwinie, za tydzień mamy szczepienie😬

reklama
Dziewczyny, a co stosujecie na zapchany nos u dzieciaczków? Na razie posmarowałam maścią majerankową. Ciekawe czy coś się z tego nie rozwinie, za tydzień mamy szczepienie😬
Aromactiv na moją działa. Na fejsie mamy polecają olejek olbas, niby po kropelce na jedno i drugie ramię na ubranko i że działa cuda :) nie daje gwarancji, bo nie próbowałam. Siorka moja kładzie czosnek na klacie dziecka i na nich działa.

Ostatnia edycja:
Do góry