G
gość _199
Gość
Wyglądał jak oświęcimskiHahaha, maly paker tak mnie rozbawiłaś tym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyglądał jak oświęcimskiHahaha, maly paker tak mnie rozbawiłaś tym
Wychodzi corka do babci i mowi mi w drzwiach,, mamo niech Ci smutno nie będzie, ale ja też muszę kiedyś od ciebie odpocząć,, 5 letnie dziecko
Mamy ta sama kurtke z Nextu nas polarki narazie zdają egzamin, najbardziej daje radę taki beżowy
a na kurtkę czekamy
Moj tez spi na brzuchu, ale sie normalnie przekreca w spiworku i nic mu nie przeszkadza. Mozesz zobaczyc tez w hm sa takie pajace ocieplone jak spiworek-kupilam i wzielam tutaj nad morze-rewelacjaw sumie całkiem całkiem no cóż tylko krowa nie zmienia zdania może się przekonam.
ja szukam piżamki na zimę z wełny merino i chyba będę zamawiać z UK bo w PL nic nie ma.
niestety mój cały czad śpi na brzuchu i śpiworki odpadają a tyle ich mam
Powiem Ci ze u nas tez sie tak zdarzalo. Ja jestem zmarzluchem, a mielismy cieplo w sypialni, ja z gołą klatą, upaly straszne… a mloda miala kark zimny. I jakos wtedy doszlam do wniosku ze to chyba nie jest 100% wyznacznik. Nie pamietam teraz dokladnie warunków, ale nie moglo jej byc chlodno, a kark byl zimny.Ja myślałam że mojemu młodemu jest ok bo teraz dużo ładniej śpi w nocy niż wcześniej. A tu zonk kark chłodny. Z druilgiej strony nie budzi się ani nic, sama nie wiem. Chyba nie będę kombinować, jakby mu było źle to by dał znać
teraz w hm 40% a o jakich mówisz takie na suwak?Moj tez spi na brzuchu, ale sie normalnie przekreca w spiworku i nic mu nie przeszkadza. Mozesz zobaczyc tez w hm sa takie pajace ocieplone jak spiworek-kupilam i wzielam tutaj nad morze-rewelacja
U nas tez jest cos takiego, wyglada to jak na zalaczonym zdjeciu. Poczytaj sobie o perlach epsteina, to nic groznego. Nasza pediatra oblukała przy okazji szczepienia i powiedziala ze tak czasem sie dzieje i to wyglada ok, tzn. nie patologicznie. Ja bym na Twoim miejscu na wszelki wypadek skonsultowala, ale bez paniki. Pewnie wszystko ok.Dziewczyny mój maluch nie ma jeszcze ani jednego ząbka ale na dziąsełku górnym na jedynce zauważyłam taką biała krostkę, i nie wiem czy zauważyłyście też cos takiego u swoich przy ząbkowaniu czy lepiej pokazać pediatrze bo moze to co innego?
U nas tez jest cos takiego, wyglada to jak na zalaczonym zdjeciu. Poczytaj sobie o perlach epsteina, to nic groznego. Nasza pediatra oblukała przy okazji szczepienia i powiedziala ze tak czasem sie dzieje i to wyglada ok, tzn. nie patologicznie. Ja bym na Twoim miejscu na wszelki wypadek skonsultowala, ale bez paniki. Pewnie wszystko ok.