reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
❤️

Załączniki

• IMG_20210920_143251539_HDR.jpg
    IMG_20210920_143251539_HDR.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 85
w sumie całkiem całkiem 🤔no cóż tylko krowa nie zmienia zdania 😂 może się przekonam.
ja szukam piżamki na zimę z wełny merino i chyba będę zamawiać z UK bo w PL nic nie ma.
niestety mój cały czad śpi na brzuchu i śpiworki odpadają a tyle ich mam 🤦🏻‍♀️
Moj tez spi na brzuchu, ale sie normalnie przekreca w spiworku i nic mu nie przeszkadza. Mozesz zobaczyc tez w hm sa takie pajace ocieplone jak spiworek-kupilam i wzielam tutaj nad morze-rewelacja

Ja myślałam że mojemu młodemu jest ok bo teraz dużo ładniej śpi w nocy niż wcześniej. A tu zonk :D kark chłodny. Z druilgiej strony nie budzi się ani nic, sama nie wiem. Chyba nie będę kombinować, jakby mu było źle to by dał znać
Powiem Ci ze u nas tez sie tak zdarzalo. Ja jestem zmarzluchem, a mielismy cieplo w sypialni, ja z gołą klatą, upaly straszne… a mloda miala kark zimny. I jakos wtedy doszlam do wniosku ze to chyba nie jest 100% wyznacznik. Nie pamietam teraz dokladnie warunków, ale nie moglo jej byc chlodno, a kark byl zimny.

Dziewczyny mój maluch nie ma jeszcze ani jednego ząbka ale na dziąsełku górnym na jedynce zauważyłam taką biała krostkę, i nie wiem czy zauważyłyście też cos takiego u swoich przy ząbkowaniu czy lepiej pokazać pediatrze bo moze to co innego?
U nas tez jest cos takiego, wyglada to jak na zalaczonym zdjeciu. Poczytaj sobie o perlach epsteina, to nic groznego. Nasza pediatra oblukała przy okazji szczepienia i powiedziala ze tak czasem sie dzieje i to wyglada ok, tzn. nie patologicznie. Ja bym na Twoim miejscu na wszelki wypadek skonsultowala, ale bez paniki. Pewnie wszystko ok.

reklama
U nas tez jest cos takiego, wyglada to jak na zalaczonym zdjeciu. Poczytaj sobie o perlach epsteina, to nic groznego. Nasza pediatra oblukała przy okazji szczepienia i powiedziala ze tak czasem sie dzieje i to wyglada ok, tzn. nie patologicznie. Ja bym na Twoim miejscu na wszelki wypadek skonsultowala, ale bez paniki. Pewnie wszystko ok.

Załączniki

• C20D9887-E921-4253-9D78-DD03A72F0FE5.png
    C20D9887-E921-4253-9D78-DD03A72F0FE5.png
    244 KB · Wyświetleń: 83
Do góry