Michalina_25
Fanka BB :)
pracuję od 7 do 13, w tym czasie mąż jest z małym bo ma złamaną nogę więc itak siedzi na L4.I jak to godzisz. Masz sztywne godziny ? Oczywiście jeżeli to nie tajemnica
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pracuję od 7 do 13, w tym czasie mąż jest z małym bo ma złamaną nogę więc itak siedzi na L4.I jak to godzisz. Masz sztywne godziny ? Oczywiście jeżeli to nie tajemnica
Super, podziwiam i troszkę zazdroszczępracuję od 7 do 13, w tym czasie mąż jest z małym bo ma złamaną nogę więc itak siedzi na L4.
Czyli układ idealny wiem że złamana noga to nic fajnego ale przynajmniej fajnie się wam ułożyło do opiekipracuję od 7 do 13, w tym czasie mąż jest z małym bo ma złamaną nogę więc itak siedzi na L4.
mąż na super podejście, czasem wydaje mi się że radzi sobie lepiej niż jaSuper, podziwiam i troszkę zazdroszczę
nie ma już gipsu tylko orteze także śmiga, w sumie to złamanie ciągnie się już od grudnia, także kilka miesiecy bylismy razem w domu z dzieckiem ale na dluzszą metę można zwariować ciągle praktycznie razemCzyli układ idealny wiem że złamana noga to nic fajnego ale przynajmniej fajnie się wam ułożyło do opieki
Moze to plesniawka?Dziewczyny mój maluch nie ma jeszcze ani jednego ząbka ale na dziąsełku górnym na jedynce zauważyłam taką biała krostkę, i nie wiem czy zauważyłyście też cos takiego u swoich przy ząbkowaniu czy lepiej pokazać pediatrze bo moze to co innego?
Poczytaj też o perłach epsteina bo to może być to. Podobno często przy ząbkowaniu są i niegroźne. Ale warto by skonsultować z pediatra. U nas była kropeczka na dziąsle najpierw a potem kreseczka i to dluuugo przed tym jak wyszły zebyDziewczyny mój maluch nie ma jeszcze ani jednego ząbka ale na dziąsełku górnym na jedynce zauważyłam taką biała krostkę, i nie wiem czy zauważyłyście też cos takiego u swoich przy ząbkowaniu czy lepiej pokazać pediatrze bo moze to co innego?
U nas na dziąśle też przez pewien czas była taka białą krostka. twarda przy dotyku i to właśnie ta perła.Dziewczyny mój maluch nie ma jeszcze ani jednego ząbka ale na dziąsełku górnym na jedynce zauważyłam taką biała krostkę, i nie wiem czy zauważyłyście też cos takiego u swoich przy ząbkowaniu czy lepiej pokazać pediatrze bo moze to co innego?
Dziewczyny jak nie było zębów to nie było. Trzy dni temu przebiła sie pierwsza 1.... wczoraj druga 1.... A dzisiaj dziąsła rozwarstwione na 2.... czyżby szło wszystko na raz ?;D