Michalina_25
Fanka BB :)
hmm to bardziej taka perełka własnie tak jak dziewczyny wyżej piszą. Będę obserwować bo plesniawki to powinno sie wiecej za jakis czas pokazac?Moze to plesniawka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmm to bardziej taka perełka własnie tak jak dziewczyny wyżej piszą. Będę obserwować bo plesniawki to powinno sie wiecej za jakis czas pokazac?Moze to plesniawka?
a mąż ucieszony mj pisze że mały na ząbek aż mu wierzyłam do poki nie wrociłam z pracyMoze to plesniawka?
Hahaha. Nooo ja nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest jakieś perelkia mąż ucieszony mj pisze że mały na ząbek aż mu wierzyłam do poki nie wrociłam z pracy
pracuję od 7 do 13, w tym czasie mąż jest z małym bo ma złamaną nogę więc itak siedzi na L4.[emoji6]
no też zadowolona jestem, chociaż jak młody szaleje w nocy to ciezko wstac o 6 do pracy póki co pracuję po 6 godzin a za jakiś czas normalnie na 8 bede wracacSuper godziny pracy, praktycznie tyle dnia po powrocie. Szkoda, że aktualnie ja o takich godzinach pracy co najwyżej mogę pomarzyć. Niby próbuje ruszyć ze swoim-fotografia, żeby iść ewentualnie na część etatu ale ciężko rozkręcić :/
Teraz w tych "głupich" czasach naprawdę ciężko z czymś swoim... ja miałam firmę branża weselna i tak naprawde od 1,5roku stoje w miejscu. dobrze ze zbiegło sie to z ciążąSuper godziny pracy, praktycznie tyle dnia po powrocie. Szkoda, że aktualnie ja o takich godzinach pracy co najwyżej mogę pomarzyć. Niby próbuje ruszyć ze swoim-fotografia, żeby iść ewentualnie na część etatu ale ciężko rozkręcić :/
Ja będę szukać pracy, teściowa zostanie z Leną. Zobaczymy jak to będzie.Ale oczka. Bidulka. Niech już będzie wiosna (pogodowa), bo w sumie niech ten czas tak szybko nie leci, bo trochę brak konkretnej koncepcji co dalej. A Wy wracacie po macierzyńskim do pracy? Idą Maluchy do żłobka od lutego ?
Hahaha, maly paker tak mnie rozbawiłaś tym@Święta92 masz rację z tym kombinezonem. Ubrałam Alka w kurtkę w sklepie i wyglądał jak sterydziarz, który zapomniał ćwiczyć nóg
Na początku trochę płakała więc zaczęła zostawać do obiadu, ok 13 moja Mama ją odbiera i widzę, że lepiej jej się chodzi na mniej godzin. Rano chętnie wstaje Odpukać, cały czas jest zdrowa, na razie żadnego dnia nie opuściła. Ona ogólnie mało chorujeJak twoja starsza w przedszkolu? Odnalazła się? Choruje?