reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja nie wracam. mam z 2 mies urlopu do wykorzystania a potem albo wychowawczy albo w ogóle rzucam obecna robotę. Możliwe że mój facet będzie robił już coś swojego i wtedy będę prawą ręką. Ale młody do żłobka w ogóle nie będzie chodził
Ja jestem prawa ręka meza 😂i muszę prosić o pensje 😂 bo nie będę robić za darmo 😂😂ale nie chce być zatrudniona u niego. 😂

My dużo właśnie z moim już robilismy razem jeśli chodzi o biznes. A chcemy tak całkiem już ruszyć jeszcze w tym roku. Mam nadzieję ze się uda 😁
No tylko my z mezem mamy zasadę, że nie chcemy mieć jednego źródła finansowego. Bo dziś firma jest jutro nie ma, takie są realia niestety. I żeby chociaż jedna pensja została. Tak samo moglam isc do roboty gdzie mój mąż pracuje na etacie ale to też wykluczało nasze założenie żeby mieć inne źródło

No tylko my z mezem mamy zasadę, że nie chcemy mieć jednego źródła finansowego. Bo dziś firma jest jutro nie ma, takie są realia niestety. I żeby chociaż jedna pensja została. Tak samo moglam isc do roboty gdzie mój mąż pracuje na etacie ale to też wykluczało nasze założenie żeby mieć inne źródło
No tak. My chcemy pasywny dochód, więc jak się odkopiemy z wykończenia to od razu kupujemy kolejne mieszkanie w jakimś mieście

Laski jak śpią wasze dzieci? W sensie w czym i przy ilu stopniach? W nocy jak brałam młodego na karmienie to z ciekawości dotknelam karku i jakby chłodny 🤔🤔🤔

Sypialnia 19 20 stopni. Pajac zwykły. I przykrywam kocem ale ona zaraz się odkrywa. Może kupie jej spiworek jakiś na zimę, żeby ciepłej jej było
Ja myślałam że mojemu młodemu jest ok bo teraz dużo ładniej śpi w nocy niż wcześniej. A tu zonk :D kark chłodny. Z druilgiej strony nie budzi się ani nic, sama nie wiem. Chyba nie będę kombinować, jakby mu było źle to by dał znać

reklama
Do góry