Ok 1 miesiacLaski, jaka przerwę miały wasze dzieci między 1sza a 2 dawka szczepionek skojarzonych?
reklama
Nasza tez malutko je. Niestety papek w ogóle nie chce. Ja sie naszykujr a ta raz lyzeczke wlozu do buzi, pozniej zaciska usta dzisiaj w koncu w porze obiadowej zjadla troche wiecej. Dostala rybe, kalafior, brokula i bataty. Ale nie wiem ile dokladnie zjadla bo spora czesc wyladowala na podlodzeDziewczyny a ja tak z ciekawości.
Ile jedzą wasze dzieciaki oprócz mleka?
Moja mloda narazie tylko jako oddzielny posiłek dostaje kasze na mm i zjada tak około 80ml. I zupke ale więcej jak pol szklanki nie zje. A za godzinę, 1.5 musi zapic mlekiem. Czasem wjedzie jakis owoc na podwieczorem albo mus. Ale to tez na spróbowanie bo więcej jej kie idzie. I jestem ciekawa jak jedzą wasze maluchy
Kurcze, to sprawdze jeszcze.O, to bardzo dużo, a tak specjalnie czy była po drodze jakaś choroba etc?
Moja ciagle jeszcze lubi polezec i popierdziecKiedy te miesiące minęły, dopiero co tylko leżał i pierdzial ja nie wiem
G
gość _199
Gość
To zazdroszczę. U nas ciągły ruchMoja ciagle jeszcze lubi polezec i popierdziec
rosenberg
Fanka BB :)
Nic moze zje dwie łyżeczki jakiegoś słoiczka na spróbowanie. Albo trochę banana pomemla. Jest sceptycznyDziewczyny a ja tak z ciekawości.
Moja mloda narazie tylko jako oddzielny posiłek dostaje kasze na mm i zjada tak około 80ml. I zupke ale więcej jak pol szklanki nie zje. A za godzinę, 1.5 musi zapic mlekiem. Czasem wjedzie jakis owoc na podwieczorem albo mus. Ale to tez na spróbowanie bo więcej jej kie idzie. I jestem ciekawa jak jedzą wasze maluchy
To moja Hania tak samoDziewczyny a ja tak z ciekawości.
Nasza już dyma do innych pomieszczeń wczesniej to przynajmniej pilnowala sie duzego pokoju.To zazdroszczę. U nas ciągły ruch
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
No cóż. Zęby może tez ale mały gorączkuje, płacze i ogólnie jest osłabiony. Pojechałam do lekarza, powiedział że dokucza mu brzuszek ( chyba po tej sobotniej jajecznicy), ząbki też bo ma opuchnięte dziąsełka i gardełko zaczerwienione. Dostał debridat, neosine, krople na uczulenie i jakiś preparat do pędzlowania dziąsełek ( robiony w aptece, ma ponoć lepiej działać niż dentinox). Także zbijamy gorączkę i mam kolejna nieprzespaną noc przed sobąStawiam na to ze masz racje z tymi zębami. Mi sie wydawalo ze nie odczulismy zebów, ale jak sie przebily przez dziasla to mala sie jednak fajnie uspokoiła i troche dluzej spi w nocy. Ale tez bez przesady z tym snem - niestety