reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Może komuś się przyda kod rabatowy do h&m. Nie wiem czy działa ale warto sprawdzić;D

Załączniki

• Screenshot_20210903-045937_Facebook.jpg
    Screenshot_20210903-045937_Facebook.jpg
    156,2 KB · Wyświetleń: 49
Dziewczyny a ja tak z ciekawości.
Ile jedzą wasze dzieciaki oprócz mleka?
Moja mloda narazie tylko jako oddzielny posiłek dostaje kasze na mm i zjada tak około 80ml. I zupke ale więcej jak pol szklanki nie zje. A za godzinę, 1.5 musi zapic mlekiem. Czasem wjedzie jakis owoc na podwieczorem albo mus. Ale to tez na spróbowanie bo więcej jej kie idzie. I jestem ciekawa jak jedzą wasze maluchy
Nasza tez malutko je. Niestety papek w ogóle nie chce. Ja sie naszykujr a ta raz lyzeczke wlozu do buzi, pozniej zaciska usta 😬 dzisiaj w koncu w porze obiadowej zjadla troche wiecej. Dostala rybe, kalafior, brokula i bataty. Ale nie wiem ile dokladnie zjadla bo spora czesc wyladowala na podlodze 🤦‍♀️

Moja mloda narazie tylko jako oddzielny posiłek dostaje kasze na mm i zjada tak około 80ml. I zupke ale więcej jak pol szklanki nie zje. A za godzinę, 1.5 musi zapic mlekiem. Czasem wjedzie jakis owoc na podwieczorem albo mus. Ale to tez na spróbowanie bo więcej jej kie idzie. I jestem ciekawa jak jedzą wasze maluchy
Nic 😂 moze zje dwie łyżeczki jakiegoś słoiczka na spróbowanie. Albo trochę banana pomemla. Jest sceptyczny

To moja Hania tak samo 😀

reklama
Stawiam na to ze masz racje z tymi zębami. Mi sie wydawalo ze nie odczulismy zebów, ale jak sie przebily przez dziasla to mala sie jednak fajnie uspokoiła i troche dluzej spi w nocy. Ale tez bez przesady z tym snem - niestety 🤣
No cóż. Zęby może tez ale mały gorączkuje, płacze i ogólnie jest osłabiony. Pojechałam do lekarza, powiedział że dokucza mu brzuszek ( chyba po tej sobotniej jajecznicy), ząbki też bo ma opuchnięte dziąsełka i gardełko zaczerwienione. Dostał debridat, neosine, krople na uczulenie i jakiś preparat do pędzlowania dziąsełek ( robiony w aptece, ma ponoć lepiej działać niż dentinox). Także zbijamy gorączkę i mam kolejna nieprzespaną noc przed sobą :)

Do góry