Ja tam w Pepco sam kicz dla dziewczynki widziałam ale też tak dokładnie nie przeglądałam działu dziewczęcego, dla chłopca kupuję tylko jak mi się coś spodoba (w gazetce, czy przelotem jak jestem), a nie że idę i przeglądam wszystko co mają, bo często jest lipa.Faktycznie teraz brzydkie te rzeczy dla chłopca w Pepco :/ a dla dziewczynek takie perełki można znaleźć
reklama
Ja też ale nie kupuję czegoś wygodnego co mi się nie podobaKurde to chyba tylko ja kupuję rzeczy patrząc na wygodę i praktyczność a nie wygląd
Ja to zawsze mówię, że nie kupuję rzeczy, na których się za dużo dzieje, czyli jakieś paski, wzory, wystające dodatki i tak ze wszystkim mam, nie tylko dla dziecka. Lubię prostotę, u siebie w domu też planujemy tak zrobićJa też, ale u nas sprawdza się wszystko już, każde ubranko, więc nie mam preferencji aczkolwiek nie lubię bardzo kolorowych rzeczy i wielu wzorów ja to chodzę ciągle cala na czarno ubrana i o ile w sumie w lecie było mi wszystko jedno bo zakładałam młodemu tylko body albo np rampersa i nie było czego do siebie dopasowywać, o tyle teraz idzie jesień więc będę mogła go wyubierac jak eleganckiego kawalera każda dupa nasza
A w życiu, żadnych chodzików! U nas na szczęście ani moi rodzice ani teściowie nie wtrącają się za bardzo, a jak już im powiem, że zdecydowanie czegoś nie chcemy, to nie będą tego podważać.Dziewczyny, a ja chciałam zapytać o kwestie chodzików. Macie ? Planujecie używać ?
Ja kategorycznie powiedziałam ze nie i mąż się ze mną zgadza. Ale mój tata jak i teściowie naciskają, bo ponoć my chodziliśmy w nich i wszystko dobrze, a niech sobie Krzyś pochodzi w chodziku, będzie się cieszył.. denerwuje mnie to strasznie, bo nie dociera do nich że on nawet sam siadać nie umie a już go chcą do chodzenia ustawiać....
rosenberg
Fanka BB :)
No właśnie poszłam po to body prążkowane oliwkowe i znalazłam jeszcze beżowe. Akurat młody tyle ciuchów ma, a body jakoś brakujeJa tam w Pepco sam kicz dla dziewczynki widziałam ale też tak dokładnie nie przeglądałam działu dziewczęcego, dla chłopca kupuję tylko jak mi się coś spodoba (w gazetce, czy przelotem jak jestem), a nie że idę i przeglądam wszystko co mają, bo często jest lipa.
G
gość _199
Gość
Daj fotkeNo właśnie poszłam po to body prążkowane oliwkowe i znalazłam jeszcze beżowe. Akurat młody tyle ciuchów ma, a body jakoś brakuje
rosenberg
Ech, zamówiłam zakupy, wysprzatalam dół, rozpakowalam ostatni karton, który nam został, nastawiłam zmyware, dziecko ogarnięte, jak przyjdzie spożywka to zrobię obiad i mam nadzieję, że stary nie będzie na mnie patrzył spod byka ostatnio straszny leń mnie złapał. Bałaganie :| jakoś nie mam na nic siły ani ochoty
Ja w sumie ostatnio też tylko bodziaki kupuję i jeszcze spodenki musiałam teraz kupić, bo wyrósł już ze wszystkich, a bodziaki idą jak woda odkąd papki je A widzisz, też miałam to oliwkowe kupić i zapomniałam, a beżowe już dawno kupiłam, ale ten materiał super jest, mięciutki i się ładnie ciągnieNo właśnie poszłam po to body prążkowane oliwkowe i znalazłam jeszcze beżowe. Akurat młody tyle ciuchów ma, a body jakoś brakuje
rosenberg
Daj fotke
Załączniki
reklama