reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Faktycznie teraz brzydkie te rzeczy dla chłopca w Pepco :/ a dla dziewczynek takie perełki można znaleźć
Ja tam w Pepco sam kicz dla dziewczynki widziałam 🙈 ale też tak dokładnie nie przeglądałam działu dziewczęcego, dla chłopca kupuję tylko jak mi się coś spodoba (w gazetce, czy przelotem jak jestem), a nie że idę i przeglądam wszystko co mają, bo często jest lipa.

reklama
Ja też, ale u nas sprawdza się wszystko już, każde ubranko, więc nie mam preferencji :D aczkolwiek nie lubię bardzo kolorowych rzeczy i wielu wzorów :( ja to chodzę ciągle cala na czarno ubrana 😂 i o ile w sumie w lecie było mi wszystko jedno bo zakładałam młodemu tylko body albo np rampersa i nie było czego do siebie dopasowywać, o tyle teraz idzie jesień ❤️ więc będę mogła go wyubierac jak eleganckiego kawalera 😁 każda dupa nasza
Ja to zawsze mówię, że nie kupuję rzeczy, na których się za dużo dzieje, czyli jakieś paski, wzory, wystające dodatki i tak ze wszystkim mam, nie tylko dla dziecka. Lubię prostotę, u siebie w domu też planujemy tak zrobić 🤩

Dziewczyny, a ja chciałam zapytać o kwestie chodzików. Macie ? Planujecie używać ?
Ja kategorycznie powiedziałam ze nie i mąż się ze mną zgadza. Ale mój tata jak i teściowie naciskają, bo ponoć my chodziliśmy w nich i wszystko dobrze, a niech sobie Krzyś pochodzi w chodziku, będzie się cieszył.. denerwuje mnie to strasznie, bo nie dociera do nich że on nawet sam siadać nie umie a już go chcą do chodzenia ustawiać....
A w życiu, żadnych chodzików! U nas na szczęście ani moi rodzice ani teściowie nie wtrącają się za bardzo, a jak już im powiem, że zdecydowanie czegoś nie chcemy, to nie będą tego podważać.

Ja tam w Pepco sam kicz dla dziewczynki widziałam 🙈 ale też tak dokładnie nie przeglądałam działu dziewczęcego, dla chłopca kupuję tylko jak mi się coś spodoba (w gazetce, czy przelotem jak jestem), a nie że idę i przeglądam wszystko co mają, bo często jest lipa.
No właśnie poszłam po to body prążkowane oliwkowe :D i znalazłam jeszcze beżowe. Akurat młody tyle ciuchów ma, a body jakoś brakuje 😂🤷

Ech, zamówiłam zakupy, wysprzatalam dół, rozpakowalam ostatni karton, który nam został, nastawiłam zmyware, dziecko ogarnięte, jak przyjdzie spożywka to zrobię obiad i mam nadzieję, że stary nie będzie na mnie patrzył spod byka 😂😂 ostatnio straszny leń mnie złapał. Bałaganie :| jakoś nie mam na nic siły ani ochoty

No właśnie poszłam po to body prążkowane oliwkowe :D i znalazłam jeszcze beżowe. Akurat młody tyle ciuchów ma, a body jakoś brakuje 😂🤷
Ja w sumie ostatnio też tylko bodziaki kupuję i jeszcze spodenki musiałam teraz kupić, bo wyrósł już ze wszystkich, a bodziaki idą jak woda odkąd papki je 🙈 A widzisz, też miałam to oliwkowe kupić i zapomniałam, a beżowe już dawno kupiłam, ale ten materiał super jest, mięciutki i się ładnie ciągnie 🤩

Załączniki

• IMG_20210915_162641.jpg
    IMG_20210915_162641.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry