Mniam mniam ale mi zrobiłaś smak na wino ale pewnie jak bym wypiła lampke to bym padła i w nocy do młodego nie wstała ostatnio mega ucieszona zabrałam się za picie piwa%, bo już nie karmie. Ale wypiłam parę łyków i stwierdziłam że mi nie smakujemaybe tomorrow ale i tak zapiłam winem
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
U mnie też się zapowiadało dobrze, ale ostatecznie zaczął marudzić i poplakiwac, więc wzięłam na łóżko, przytulił się do mnie że smokiem w buzi i poszedł spać. A czy Twoja młoda korzysta ze smoczka?maybe tomorrow ale i tak zapiłam winem
Tylko jako gryzak zupelnie nie akceptuje, wypluwa ostentacyjnie pare razy ja probowalam oszukac w trakcie usypiania ale sie rozbudzila od tego. Ona najchętniej to by sobie cyca smoczkowała, ale sie nie dajeU mnie też się zapowiadało dobrze, ale ostatecznie zaczął marudzić i poplakiwac, więc wzięłam na łóżko, przytulił się do mnie że smokiem w buzi i poszedł spać. A czy Twoja młoda korzysta ze smoczka?
No powiem Ci ze mi tez smakuje inaczej po tak dlugiej przerwie ale nie powstrzymuje mnie toMniam mniam ale mi zrobiłaś smak na wino ale pewnie jak bym wypiła lampke to bym padła i w nocy do młodego nie wstała ostatnio mega ucieszona zabrałam się za picie piwa%, bo już nie karmie. Ale wypiłam parę łyków i stwierdziłam że mi nie smakuje
marta18691
No je miedzy 800ml a 1000mlale w sensie kiedy i ile?
bo mój zauważyłam coraz mniej kiedyś jadł nawet 1000 ml a teaz 600-700ml nie wiem czy to normalne
*Katarina*
Moja je 900ml mleczka i raz dziennie koło poludnia słoiczek - zupka, zupka z mięskiem albo owoce.
Dzieci spia, a ja leze w lozku oglądam tv i pije despserados jutro znajomi dojeżdżają do nas to jakieś winkoNo powiem Ci ze mi tez smakuje inaczej po tak dlugiej przerwie ale nie powstrzymuje mnie to
Jakbym czytala o mojej córce w koncu zaginione blizniaczki !Dziewczyny, poszliśmy na kolacje. Hanka zjadla kanapke z pomidorem, i jajko!! Ona chyba nie lubi papek. Woli w całości wyrwała starszej corce frytka z ręki i sobie wsadziła do buzi. Darła się tak jak jej wyjmowałam z buzi
reklama
Zdrówko KochanaDzieci spia, a ja leze w lozku oglądam tv i pije despserados jutro znajomi dojeżdżają do nas to jakieś winko