Ja daje jej jak chce coś ugotować w spokoju ale później mam tyle sprzataniaPolecam blw. Dziecka nie ma na ponad pół h wystarczy żeby zobaczyć odcinek serialu.
reklama
G
gość _199
Gość
Warto,dla chwili spokoju. Myślę nad kupnem siedzenia do wanny, to już w ogóle będę go miała z głowy na pół dniaJa daje jej jak chce coś ugotować w spokoju ale później mam tyle sprzatania
sandra0777
Fanka BB :)
Dziewczyny, jestem z Mlodym na Helu i po nocy wyszly mu takie czerwone kropki-3 wokol ucha, jedna z tylu na szyji i jedna na gornej wardze. Poza tym wszystko jest ok jak zawsze. Spotkalyscie sie z czyms takim albo wiecie co to moze byc?
Nie wiem czy szukac tu pediatry czy obserwowac.
rosenberg
Ja robię tak, że młodego wkładam do łóżeczka i wsypuje mu różne zabawki, a on się bawi po kolei różnymi. I w zasadzie tak prawie cały dzień, wiadomo na spacer pójdziemy, wieczorem książkę poczytamy albo się pobawię z nim na podłodze. A tak to tylko na karmienia go biorę i ewentualnie kładę na drzemkę
sandra0777
rosenberg
Może coś go ugryzło? Jak te kropki wyglądają, masz zdjęcie? Naciśnij palcem i sprawdź czy błędną pod wpływem uciskuDziewczyny, jestem z Mlodym na Helu i po nocy wyszly mu takie czerwone kropki-3 wokol ucha, jedna z tylu na szyji i jedna na gornej wardze. Poza tym wszystko jest ok jak zawsze. Spotkalyscie sie z czyms takim albo wiecie co to moze byc?
sandra0777
Ty masz zlote dzieckoJa robię tak, że młodego wkładam do łóżeczka i wsypuje mu różne zabawki, a on się bawi po kolei różnymi. I w zasadzie tak prawie cały dzień, wiadomo na spacer pójdziemy, wieczorem książkę poczytamy albo się pobawię z nim na podłodze. A tak to tylko na karmienia go biorę i ewentualnie kładę na drzemkę
rosenberg
Że zdj wygląda jakby go coś ugryzło. Sprawdź jeszcze czy bledną
sandra0777
Po ucisku sa takie same, ale one sa kompletnie plaskie-nie ma takich miejsc po ugryzieniu.Może coś go ugryzło? Jak te kropki wyglądają, masz zdjęcie? Naciśnij palcem i sprawdź czy błędną pod wpływem ucisku
reklama
rosenberg
Nie no nie bywają gorsze dni. No i przede wszystkim gorsze noce ale do tego łóżeczka i zabawy w nim go przyzwyczajalam już jakiś czas i teraz widzę że załapał już od kilku dni calkowicieTy masz zlote dziecko