reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny, jestem z Mlodym na Helu i po nocy wyszly mu takie czerwone kropki-3 wokol ucha, jedna z tylu na szyji i jedna na gornej wardze. Poza tym wszystko jest ok jak zawsze. Spotkalyscie sie z czyms takim albo wiecie co to moze byc?
Nie wiem czy szukac tu pediatry czy obserwowac.

Ja robię tak, że młodego wkładam do łóżeczka i wsypuje mu różne zabawki, a on się bawi po kolei różnymi. I w zasadzie tak prawie cały dzień, wiadomo na spacer pójdziemy, wieczorem książkę poczytamy albo się pobawię z nim na podłodze. A tak to tylko na karmienia go biorę i ewentualnie kładę na drzemkę :)

A8B21DCD-D036-43F5-8212-9AFF0C2ADCDB.jpeg

Dziewczyny, jestem z Mlodym na Helu i po nocy wyszly mu takie czerwone kropki-3 wokol ucha, jedna z tylu na szyji i jedna na gornej wardze. Poza tym wszystko jest ok jak zawsze. Spotkalyscie sie z czyms takim albo wiecie co to moze byc?
Nie wiem czy szukac tu pediatry czy obserwowac.
Może coś go ugryzło? Jak te kropki wyglądają, masz zdjęcie? Naciśnij palcem i sprawdź czy błędną pod wpływem ucisku

Ja robię tak, że młodego wkładam do łóżeczka i wsypuje mu różne zabawki, a on się bawi po kolei różnymi. I w zasadzie tak prawie cały dzień, wiadomo na spacer pójdziemy, wieczorem książkę poczytamy albo się pobawię z nim na podłodze. A tak to tylko na karmienia go biorę i ewentualnie kładę na drzemkę :)
Ty masz zlote dziecko

reklama
Do góry