reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No na zimę pewnie już młody będzie chodził. Aktualnie ma rozmiar 21/24 skarpetek, więc chyba spore kopytko.
Musisz i tak przymierzyć mu buty. Bo dla takiego dziecka ciezko kupic online. Ja pewnie hani zimowych nie kupię bo szkoda mi kasy 😂dopiero kupie jej,, roczki,, z emeli na wiosnę. W tak to w wozku będzie musiała jeździć. A jak będzie chodzic to w domu 😂

Dopiero co pisałam o tym że Krzysiek ma 3 drzemki a ten chyba mnie wyczuł i wczoraj miał dwie 😆 ale ciężko go było uśpić a noc była tragiczna... Od 23 do 3 pobudki co pół godziny z płaczem i jękami... Już zrezygnowana, bo nie wiedziałam co mu jest, dałam przeciwbólowy. I ładnie spał do prawie 7. Nie wiem czy to zęby idą teraz górne czy jak 🤔

Dopiero co pisałam o tym że Krzysiek ma 3 drzemki a ten chyba mnie wyczuł i wczoraj miał dwie 😆 ale ciężko go było uśpić a noc była tragiczna... Od 23 do 3 pobudki co pół godziny z płaczem i jękami... Już zrezygnowana, bo nie wiedziałam co mu jest, dałam przeciwbólowy. I ładnie spał do prawie 7. Nie wiem czy to zęby idą teraz górne czy jak 🤔
Pewnie zeby jak przeciwbólowy zadziałał. Dobrze, że dałaś, szkoda żeby się meczyl. Jedna z najcięższych rzeczy w macierzyństwie jest chyba ta konieczność domyślania się wszystkiego 🥺 czy boli, czy zmęczony, czy przebodzcowany, czy chory... Opcji milion a my musimy zgadywać 🥴

Moja zasypia w godzinach 19:30-21 i przed 7 wstaje 🙄🙄🙄
No właśnie młody ostatnio musiał się budzić wcześniej na wyjścia i teraz zasypia koło 20 i budzi się przed 7 też 🙈 a jak zasypiał tak między 20 a 21 a czasami nawet trochę później to spał fajnie do 8. Więc dzisiaj wykorzystam starego żeby drzemki przeciągnąć i położę dopiero przed 21

No właśnie młody ostatnio musiał się budzić wcześniej na wyjścia i teraz zasypia koło 20 i budzi się przed 7 też 🙈 a jak zasypiał tak między 20 a 21 a czasami nawet trochę później to spał fajnie do 8. Więc dzisiaj wykorzystam starego żeby drzemki przeciągnąć i położę dopiero przed 21
7 to dobra godzina by zacząć dzień 😂

reklama
Do góry