reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Dopiero teraz zrobiłam zdjęcia na 7 miesięcy
8 pudełek. + pampersy i 400 pyklo;D w pol godziny hahahPowiedz mężowi, że się nie zna ile kupilas
Reklamuj.... ja kiedyś widzialam zdjecie robali w mleku wlasnie. Od tamtej pory co otwieram puszkę to najpierw mieszam i sprawdzam.Dziewczyny jestem załamana i wk******, zobaczcie co znalazłam w mleku Smilk max. jak można do czegoś takiego dopuścić!!Zobacz załącznik 1313134
marta18691
No dokładnie ja kiedyś kupiłam słoiczek po 4miesiacu i tam były grudki wyslalam zdjęcia do bobovity i dostałam paczkę z przeprosinamiReklamuj.... ja kiedyś widzialam zdjecie robali w mleku wlasnie. Od tamtej pory co otwieram puszkę to najpierw mieszam i sprawdzam.
Szczerze mówiąc to ja nigdy nie mieszałam bo w życiu nie przypuszczałam że coś takiego się może zdarzyć! Po prostu nie wierzę. Na pewno tego tak nie zostawię. Jeżeli takie rzeczy można znaleźć to nie chce nawet wiedzieć w jakich warunkach odbywa się produkcja tego mleka no i oczywiście polski producent brak słów...Reklamuj.... ja kiedyś widzialam zdjecie robali w mleku wlasnie. Od tamtej pory co otwieram puszkę to najpierw mieszam i sprawdzam.
rosenberg
Napisz do producenta mailowo albo np na FB. Myślę że się ustosunkują i na pewno zrekompensuja, tylko odpowiednio tam nawrzucaj, żeby się przestraszyli że puścisz w obieg w necie czy cośDziewczyny jestem załamana i wk******, zobaczcie co znalazłam w mleku Smilk max. jak można do czegoś takiego dopuścić!!Zobacz załącznik 1313134
G
gość _199
Gość
Eh brak słów, ale ile się słyszy, że np. wycofują cała partie produkcyjna kaszek dla dzieci. Takie rzeczy powinni w wyjątkowych warunkach produkować.
Młody dzisiaj usnal przy książeczce która z was tak dużo książeczek dziecku czyta ? Niech poleci jakieś tytuły !
Młody dzisiaj usnal przy książeczce która z was tak dużo książeczek dziecku czyta ? Niech poleci jakieś tytuły !
Haha to porównanie do kiwi zrobiło mi dzieńMa lekki meszek i nasz znajomy powiedział, że wygląda jak kiwi
reklama
Ja czytam mlodej codziennie... wejdź sobie tu Link do: Księgarnia Wydawnictwo Skrzat Stanisław Porębski i popatrz. U nas te krótkie książeczki mega zdają egzamin. Bo wszystko ck dłuższe sie nudzi ;DEh brak słów, ale ile się słyszy, że np. wycofują cała partie produkcyjna kaszek dla dzieci. Takie rzeczy powinni w wyjątkowych warunkach produkować.