reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Gryzaki z lodówki/zamrażalnika. Rumianek zaparzony, na gazik i przecierać dziąsła. Niby camilia polecana, ale sprawdza się u niektórych tylko.
Gryzaków wlasnie nie chce bo sie tylko denerwuje.... dentinox nie pomaga.. jak tak będzie to na wieczór wjedzie przeciwbolowy. Ale narazie nie chce jej dawać zeby nie faszerować zbytnio.

reklama
Gryzaków wlasnie nie chce bo sie tylko denerwuje.... dentinox nie pomaga.. jak tak będzie to na wieczór wjedzie przeciwbolowy. Ale narazie nie chce jej dawać zeby nie faszerować zbytnio.
Może to coś co wygląda jak skoczek ale ma dziury? Wkładasz schłodzone owoce a dziecko sobie ciumka

U mnie maz wczoraj jak to człowiek który handluje w sklepie przeliczyl mi jak ta promocja wychodzi. I wyszło ze jedno opakowanie wychodzi po 48zl nana. Gdzie w rossmanie jest po 49 w cenie standardowej ;D
A nie, to mi się akurat opłaca, najtaniej Bebilona mam w doz za 52-57zł chyba, 1100g, a na promce w Lidlu wyszło mi 47zł za opakowanie. Ja nie kupuję jak coś jest w promocji tylko dlatego, że jest promocja, tylko dopiero jak sobie przeliczę, że faktycznie się opłaca 😁

Ostatnia edycja:
A nie, to mi się akuratnie opłaca, najtaniej Bebilona mam w doz za 52-57zł chyba 1100g, a na Prince w Lidlu wyszło mi 47zł za opakowanie. Ja nie kupuję jak coś jest w promocji tylko dlatego, że jest promocja, tylko dopiero jak sobie przeliczę, że faktycznie się opłaca 😁
Masz identycznie jak moj maz. Zanim cos kupić z promocji to musi najpierw przeliczyć czy tk faktycznie jest promocja ;D i czy wogole warto ;p

Mlodej ida dwie jedynki... dziasla przebite. Placz ciaglr. Marudzenie. Ciągnięcie za uszy. Luźne kupy. I tylko ręce. Pprazka... co na dziasla? Dentinox nie dzuala
My używamy Bobodent. Czy działa nie wiem do końca bo jak jej posmaruje to i tak wszystko do buzi wkłada. Ale na noc ładnie zasypia. Jak widzi tubkę to bardzo sie cieszy .

Laski, na bee.pl dużo słoiczków znów po 1,95 w promocji (np Bobovita bio) i jeden w ogóle naliczył mi się za 3 grosze, ale nie wiem czy to błąd czy nie. Słoiczki są z datami do listopada/grudnia, stąd niższa cena
Wiesz czemu za 3grosze masz bo kupiłaś 4produkty 3kupujesz a 4masz prawie w gratisie 99procent taniej dlatego za 3gr

reklama
Do góry