Gryzaków wlasnie nie chce bo sie tylko denerwuje.... dentinox nie pomaga.. jak tak będzie to na wieczór wjedzie przeciwbolowy. Ale narazie nie chce jej dawać zeby nie faszerować zbytnio.Gryzaki z lodówki/zamrażalnika. Rumianek zaparzony, na gazik i przecierać dziąsła. Niby camilia polecana, ale sprawdza się u niektórych tylko.
reklama
G
gość _199
Gość
Może to coś co wygląda jak skoczek ale ma dziury? Wkładasz schłodzone owoce a dziecko sobie ciumkaGryzaków wlasnie nie chce bo sie tylko denerwuje.... dentinox nie pomaga.. jak tak będzie to na wieczór wjedzie przeciwbolowy. Ale narazie nie chce jej dawać zeby nie faszerować zbytnio.
marta18691
Fanka BB :)
Ja 12kupilam chyba cały zapas wykupiłamBylam juz rano w biedrze kupilam 6 mlek pozniej jeszcze stary kupi
A nie, to mi się akurat opłaca, najtaniej Bebilona mam w doz za 52-57zł chyba, 1100g, a na promce w Lidlu wyszło mi 47zł za opakowanie. Ja nie kupuję jak coś jest w promocji tylko dlatego, że jest promocja, tylko dopiero jak sobie przeliczę, że faktycznie się opłacaU mnie maz wczoraj jak to człowiek który handluje w sklepie przeliczyl mi jak ta promocja wychodzi. I wyszło ze jedno opakowanie wychodzi po 48zl nana. Gdzie w rossmanie jest po 49 w cenie standardowej ;D
Ostatnia edycja:
Masz identycznie jak moj maz. Zanim cos kupić z promocji to musi najpierw przeliczyć czy tk faktycznie jest promocja ;D i czy wogole warto ;pA nie, to mi się akuratnie opłaca, najtaniej Bebilona mam w doz za 52-57zł chyba 1100g, a na Prince w Lidlu wyszło mi 47zł za opakowanie. Ja nie kupuję jak coś jest w promocji tylko dlatego, że jest promocja, tylko dopiero jak sobie przeliczę, że faktycznie się opłaca
rosenberg
Ja też tak robięA nie, to mi się akuratnie opłaca, najtaniej Bebilona mam w doz za 52-57zł chyba 1100g, a na Prince w Lidlu wyszło mi 47zł za opakowanie. Ja nie kupuję jak coś jest w promocji tylko dlatego, że jest promocja, tylko dopiero jak sobie przeliczę, że faktycznie się opłaca
*Katarina*
My używamy Bobodent. Czy działa nie wiem do końca bo jak jej posmaruje to i tak wszystko do buzi wkłada. Ale na noc ładnie zasypia. Jak widzi tubkę to bardzo sie cieszy .Mlodej ida dwie jedynki... dziasla przebite. Placz ciaglr. Marudzenie. Ciągnięcie za uszy. Luźne kupy. I tylko ręce. Pprazka... co na dziasla? Dentinox nie dzuala
marta18691
Wiesz czemu za 3grosze masz bo kupiłaś 4produkty 3kupujesz a 4masz prawie w gratisie 99procent taniej dlatego za 3grLaski, na bee.pl dużo słoiczków znów po 1,95 w promocji (np Bobovita bio) i jeden w ogóle naliczył mi się za 3 grosze, ale nie wiem czy to błąd czy nie. Słoiczki są z datami do listopada/grudnia, stąd niższa cena
marta18691
A ja kupiłam camilla ale tam są takie w płynie fiolkiMy używamy Bobodent. Czy działa nie wiem do końca bo jak jej posmaruje to i tak wszystko do buzi wkłada. Ale na noc ładnie zasypia. Jak widzi tubkę to bardzo sie cieszy .
reklama
marta18691
Ja też przeliczamJa też tak robię