Michalina_25
Fanka BB :)
no własnie tak myślałam gdzie jest narożnikWynieslsmy rogówkę na klatkę żeby posadzić wszystkich na krzesłach zamiast na łóżku takze dzisiaj trzeba wynieść stoły i przynieść kanape
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no własnie tak myślałam gdzie jest narożnikWynieslsmy rogówkę na klatkę żeby posadzić wszystkich na krzesłach zamiast na łóżku takze dzisiaj trzeba wynieść stoły i przynieść kanape
Niee, mamy 12 mieszałam na klatce a rogówka stoi na takim podescie na klatce takze nikt tam nie chodzi cały remont tam stałaDobre i nie przeszkadzała ta rogówka innym na klatce
Kocham bezyA tak poza tym to powiem wam ze odkąd siedze z małą i nie mam czasu regularnie jesc tak jak zawsze. To wjechało mi 4 kilo więcej;o wczoraj stanęłam na wage i szok ;D od dzis zero słodyczy, i wieczorem jakis lekko trening. No ale jak żyć jak maz na lepsze samopoczucie wczoraj ogarnal taki deser.
Ja czasami też śpię z młodym. Tj generalnie łóżeczko, ale jak się dużo budzi to w pewnym momencie biorę go do siebie. Ale jakoś nie lubię lepiej się wysypiam jednak jak młody śpi w swoim łóżeczkuoj tam póki co jest to dla nas wygodne przy jego nocnych pobudkach przyjdzie czas to go przeniesiemy
No to fajnieNiee, mamy 12 mieszałam na klatce a rogówka stoi na takim podescie na klatce takze nikt tam nie chodzi cały remont tam stała
To ja kupiłam ostatnio 2 Bebilony, a miałam już 2 rozpoczęte (ostania 1 i pierwsza 2, dlatego 2 na raz otwarte) i kolejnych 2 nie kupuję, bo to dla mnie już zapas jest, że 2 kartony stojąBylam juz rano w biedrze kupilam 6 mlek pozniej jeszcze stary kupi
U mnie maz wczoraj jak to człowiek który handluje w sklepie przeliczyl mi jak ta promocja wychodzi. I wyszło ze jedno opakowanie wychodzi po 48zl nana. Gdzie w rossmanie jest po 49 w cenie standardowej ;DTo ja kupiłam ostatnio 2 Bebilony, a miałam już 2 rozpoczęte (ostania 1 i pierwsza 2, dlatego 2 na raz otwarte) i kolejnych 2 nie kupuję, bo to dla mnie już zapas jest, że 2 kartony stoją
Jedno opakowanie wyjdzie ci po 39 zł. Ja zapłaciłam za hipp 6 opak 180zl czyli po 30 zl za opakowanie, gdzie standardowo jest za 39.U mnie maz wczoraj jak to człowiek który handluje w sklepie przeliczyl mi jak ta promocja wychodzi. I wyszło ze jedno opakowanie wychodzi po 48zl nana. Gdzie w rossmanie jest po 49 w cenie standardowej ;D
Q to nie jest tak że przy zakupie dwóch opakowan pierwsze jest w standardowej cenie a drugie za te 38? Tyle ze w bierze w gazetce jest ze standardowa cena za nana to 60 zeta. Potem się przejdę do biedry to sprawdzę ile wyjdzie;poJedno opakowanie wyjdzie ci po 39 zł. Ja zapłaciłam za hipp 6 opak 180zl czyli po 30 zl za opakowanie, gdzie standardowo jest za 39.