reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja pamiętam w jednym mieszkaniu które wynajmowałam to było łóżko 140 taka wersalka z Ikei czy z czegos... Nie dość że mała to twarda jak beton. Potem mój facet się do mnie wprowadził to ja nie wiem jak my się tam zmieściliśmy. Na początku ciąży tam mieszkałam to wszystko mnie bolało po nocy :D dotąd się śmiejemy że tam był beton zamiast łóżka :D a teraz takie luksusy😂
Ja miałam łóżko 90 i nie raz sypialam na nim z koleżankami 🤣 teraz mamy 160 i gubimy się w nim 😁

No a młody już wstał. Chciałam dać mu wodę, to popłakał i zaraz tatuś przyszedł, że dziecko męczę i mam mu cycka dać. Coś czuję że u nas w domu, to ojciec będzie najbardziej przeżywał, że syn przestanie dostawać butelki.
Czuję że on tego mleka nie je, tylko zrobił sobie smoczek z cycka. I dobrze wiem czemu, stary dał mu jak miałam wychodne smoka, bo mleko się skończyło, a ja już wracałam i młody się przebudził. Dał dziecku posmakować zakazanego owocu i teraz się dopomina 🤬🤬🤬

reklama
Ja miałam łóżko 90 i nie raz sypialam na nim z koleżankami 🤣 teraz mamy 160 i gubimy się w nim 😁

No a młody już wstał. Chciałam dać mu wodę, to popłakał i zaraz tatuś przyszedł, że dziecko męczę i mam mu cycka dać. Coś czuję że u nas w domu, to ojciec będzie najbardziej przeżywał, że syn przestanie dostawać butelki.
Czuję że on tego mleka nie je, tylko zrobił sobie smoczek z cycka. I dobrze wiem czemu, stary dał mu jak miałam wychodne smoka, bo mleko się skończyło, a ja już wracałam i młody się przebudził. Dał dziecku posmakować zakazanego owocu i teraz się dopomina 🤬🤬🤬
Ja chce oduczyc smoczka za 2 msc 😀. Jak logopeda corki zobaczyła ją ze smokiem, pozniej z otwarta buzia to powiedziała jej do zobaczenia 😂

Ja pamiętam w jednym mieszkaniu które wynajmowałam to było łóżko 140 taka wersalka z Ikei czy z czegos... Nie dość że mała to twarda jak beton. Potem mój facet się do mnie wprowadził to ja nie wiem jak my się tam zmieściliśmy. Na początku ciąży tam mieszkałam to wszystko mnie bolało po nocy :D dotąd się śmiejemy że tam był beton zamiast łóżka :D a teraz takie luksusy😂
To ja w domu rodzinnym miałam 140cm i pamiętam jak chłopak u mnie spał to była masakra, mimo, że mój to szczypior, takie małe niewygodne, totalnie nie na 2 osoby, rano zawsze wygnieceni 😂

Ja chce oduczyc smoczka za 2 msc 😀. Jak logopeda corki zobaczyła ją ze smokiem, pozniej z otwarta buzia to powiedziała jej do zobaczenia 😂
To dobrze, że ja już oduczyłam 😇 A pamiętam jak chłopak w pierwszych dniach bez smoczka chciał się ugiąć i jednak jeszcze dać, a to im później tym gorzej, całe szczęście Czarek nie był z nim jakoś mocno zżyty.

To ja w domu rodzinnym miałam 140cm i pamiętam jak chłopak u mnie spał to była masakra, mimo, że mój to szczypior, takie małe niewygodne, totalnie nie na 2 osoby, rano zawsze wygnieceni 😂
To ja też miałam wersalkę w pokoju z siostrą spałam 🤣i też 140cm miała a pokoik też mały był biurko 2jakies i szafy 2 wąskie z półkami i tyle i narożna półka na kosmetyki🙈

reklama
Do góry