Moja koza kreci się od 4.30. Ja budzik mialam na 6 takze dlugo nie spałamOczywiście 5.40 zaczela dzien. . Ona mnie wykonczy;D
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Nooo i teraz mleczko i znowu do spania. Godziny identyczne jak wczoraj. Ciekawe!!Filipek dba o mame
Oby tak zostałoNooo i teraz mleczko i znowu do spania. Godziny identyczne jak wczoraj. Ciekawe!!
G
gość _199
Gość
Ja też mam dość, a zaraz mam sesję poprawkową, nic się nie nauczyłam, spać mi się chce, generalnie tragedia !Dzoewczyny dzisiejsza noc porazka. Mloda sie budzila milion razy tylko po to żeby się przekrecic na brzuch, polozyc sie tak spac. Po czym wstać i jęczeć bo przecież tak nie wygodnie.... mam fzos dosc. Bez wiadra kawy nie dam razy ,D
U nas też tragedia w nocy czemu te nasze dzieci spać nie chcą?Ja też mam dość, a zaraz mam sesję poprawkową, nic się nie nauczyłam, spać mi się chce, generalnie tragedia !
marta18691
Oj współczuję no 10litrow kawy przyda sięDzoewczyny dzisiejsza noc porazka. Mloda sie budzila milion razy tylko po to żeby się przekrecic na brzuch, polozyc sie tak spac. Po czym wstać i jęczeć bo przecież tak nie wygodnie.... mam fzos dosc. Bez wiadra kawy nie dam razy ,D
marta18691
Niewiem mój śpi normalnie tyle że 2razy budzi się na mlekoU nas też tragedia w nocy czemu te nasze dzieci spać nie chcą?
marta18691
Wiesz ja też miałam jakiś czas te same godziny ale potem gdzieś byłaś to ten czas się przesunął zaśNooo i teraz mleczko i znowu do spania. Godziny identyczne jak wczoraj. Ciekawe!!
G
gość _199
Gość
Chciałabym to wiedzieć, albo poznać ich sekret że są takie wypoczęte.U nas też tragedia w nocy czemu te nasze dzieci spać nie chcą?
Oczywiście jak na złość musiałam go po 7 budzić żeby do babci zawieść, a tak to mogłabym sobie z nim spać.
reklama
Mloda u mnie pobudka po 5 i dopiero poszla na pierwsza drzemkę... ja nie wiem po kim ona ma tyle sil. ;D napewno nie po rodzicach hahaChciałabym to wiedzieć, albo poznać ich sekret że są takie wypoczęte.
Oczywiście jak na złość musiałam go po 7 budzić żeby do babci zawieść, a tak to mogłabym sobie z nim spać.