reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja kupiłam przewijak ale nigdy go nie użyłam 🤦. Przewijam małą przeważnie na kanapie. Koło siebie mam w koszyczku pampersy, chusteczki, jakiś krem. Miseczkę z ciepłą wodą przynoszę z kuchni. Tam też mam witaminki czy kropelki na brzuszek.
Jak byliśmy poza domem i było ciepło to w wózku przebierałam nieraz 🤭😀.
Moja córcia spi w nocy 11 godzin... Ale w dzień za to daje popalić 😑.

Dziewczyny jak ogarniacie maluchy ? Chodzi mi o temat przewijaka... ja miałam przewijal na komodzie ale mloda jiz sie nie mieści. Wiec idzie w odstawkę. Jakas alternatywa ? Czy zostaje tylko lozko ?
Najwygodniej mi było tam bo obok pod ręką wszystko co brak. A teraz nie mam pomysłu jak to rozwiązać.
Ja na łóżku już od dawno przewijam ...mało co korzystałam z przewijaka

Dzoewczyny dzisiejsza noc porazka. Mloda sie budzila milion razy tylko po to żeby się przekrecic na brzuch, polozyc sie tak spac. Po czym wstać i jęczeć bo przecież tak nie wygodnie.... mam fzos dosc. Bez wiadra kawy nie dam razy ,D

reklama
Do góry