Moja o dziwo spi 3 h. Z mezem głośno byliśmy bo meble przeciągaliśmy, stoły składaliśmy teraz się budzi jak się polozylamMłody nadal się bawi. Masakra, w dzień nie śpi, w nocy też nie, tylko jęczy..
reklama
*Katarina*
Fanka BB :)
Ja kupiłam przewijak ale nigdy go nie użyłam . Przewijam małą przeważnie na kanapie. Koło siebie mam w koszyczku pampersy, chusteczki, jakiś krem. Miseczkę z ciepłą wodą przynoszę z kuchni. Tam też mam witaminki czy kropelki na brzuszek.
Jak byliśmy poza domem i było ciepło to w wózku przebierałam nieraz .
Moja córcia spi w nocy 11 godzin... Ale w dzień za to daje popalić .
Jak byliśmy poza domem i było ciepło to w wózku przebierałam nieraz .
Moja córcia spi w nocy 11 godzin... Ale w dzień za to daje popalić .
rosenberg
ADEK ale my mamy je zalecone przez długą żółtaczkę i te przygody z wątroba. Co jakiś czas powtarzamy panel witamin z krwiJakie witaminy dajecie dziecia??
marta18691
Ja na łóżku już od dawno przewijam ...mało co korzystałam z przewijakaDziewczyny jak ogarniacie maluchy ? Chodzi mi o temat przewijaka... ja miałam przewijal na komodzie ale mloda jiz sie nie mieści. Wiec idzie w odstawkę. Jakas alternatywa ? Czy zostaje tylko lozko ?
Najwygodniej mi było tam bo obok pod ręką wszystko co brak. A teraz nie mam pomysłu jak to rozwiązać.
marta18691
Ciekawe co mu się tak odwidzialo ostatnio może skok?Młody nadal się bawi. Masakra, w dzień nie śpi, w nocy też nie, tylko jęczy..
Dzoewczyny dzisiejsza noc porazka. Mloda sie budzila milion razy tylko po to żeby się przekrecic na brzuch, polozyc sie tak spac. Po czym wstać i jęczeć bo przecież tak nie wygodnie.... mam fzos dosc. Bez wiadra kawy nie dam razy ,D
I juz wstala na dzień??Dzoewczyny dzisiejsza noc porazka. Mloda sie budzila milion razy tylko po to żeby się przekrecic na brzuch, polozyc sie tak spac. Po czym wstać i jęczeć bo przecież tak nie wygodnie.... mam fzos dosc. Bez wiadra kawy nie dam razy ,D
Oczywiście 5.40 zaczela dzien. . Ona mnie wykonczy;DI juz wstala na dzień??
reklama
Filipek dba o mameCała noc przespana z jedną pobudka znowu