reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja też lupilu średnio, ale już 23zl za 98szt było spoko cena i akurat w Lidlu byłam a zostało mi w domu kilka pampersów tylko. Na paragonie dopiero już w autobusie zobaczyłam, że policzone za 13 to (Dada soft) się aż ucieszyłam, że wzięłam :D ogolnIe najbardziej mi się sprawdziły Bella happy bo są bardzo miękkie wygodne i dobrze chłoną. Pampers też mają super chłonność.
Też miałam kiedyś Bella happy i one były coś jak te lepsze z biedry też z tą wyściółką taką zieloną w środku co chłonie, ale wygodniej mi kupić z biedry i pewnie nawet tańsze są 😅

Dziewczyny jak ogarniacie maluchy ? Chodzi mi o temat przewijaka... ja miałam przewijal na komodzie ale mloda jiz sie nie mieści. Wiec idzie w odstawkę. Jakas alternatywa ? Czy zostaje tylko lozko ?
Najwygodniej mi było tam bo obok pod ręką wszystko co brak. A teraz nie mam pomysłu jak to rozwiązać.

Dziewczyny jak ogarniacie maluchy ? Chodzi mi o temat przewijaka... ja miałam przewijal na komodzie ale mloda jiz sie nie mieści. Wiec idzie w odstawkę. Jakas alternatywa ? Czy zostaje tylko lozko ?
Najwygodniej mi było tam bo obok pod ręką wszystko co brak. A teraz nie mam pomysłu jak to rozwiązać.
Ja przewijam na łóżku, na macie, na kanapie, w sumie wszędzie

reklama
Ja to samo. Od początku tylko przewijak używałam po kąpieli. Tak to biorę mloda pod zlew, myje dupsko, i na kanape 😂
Ja w dzień tez. Chodzi mi bardziej o wieczor po kąpieli. Bk wlasnie wszystko mam w jednym miejscu. A jak zlikwiduje przewijak to będę z tym wszystkim wkolo biegać po całej gorze ;D

Do góry