reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Dasz radę jak zawszeSiedzę sobie i tak myślę czy już zacząć szykować rzeczy na imprezę czy mam czas ja pitole cos czuje, że polegnę
G
gość _199
Gość
Dziewczyny które nie szczepią 6w1, miałyście 3 dawki szczepionki na żółtaczkę ?
Też miałam kiedyś Bella happy i one były coś jak te lepsze z biedry też z tą wyściółką taką zieloną w środku co chłonie, ale wygodniej mi kupić z biedry i pewnie nawet tańsze sąJa też lupilu średnio, ale już 23zl za 98szt było spoko cena i akurat w Lidlu byłam a zostało mi w domu kilka pampersów tylko. Na paragonie dopiero już w autobusie zobaczyłam, że policzone za 13 to (Dada soft) się aż ucieszyłam, że wzięłam ogolnIe najbardziej mi się sprawdziły Bella happy bo są bardzo miękkie wygodne i dobrze chłoną. Pampers też mają super chłonność.
Ja szczepię 5 w 1 i będziemy mieli 3, za tydzień idziemy na trzecią dawkęDziewczyny które nie szczepią 6w1, miałyście 3 dawki szczepionki na żółtaczkę ?
Sylwia99
Ja idę podstawowymi i już 3 miała.Dziewczyny które nie szczepią 6w1, miałyście 3 dawki szczepionki na żółtaczkę ?
Dziewczyny jak ogarniacie maluchy ? Chodzi mi o temat przewijaka... ja miałam przewijal na komodzie ale mloda jiz sie nie mieści. Wiec idzie w odstawkę. Jakas alternatywa ? Czy zostaje tylko lozko ?
Najwygodniej mi było tam bo obok pod ręką wszystko co brak. A teraz nie mam pomysłu jak to rozwiązać.
Najwygodniej mi było tam bo obok pod ręką wszystko co brak. A teraz nie mam pomysłu jak to rozwiązać.
rosenberg
Ja przewijam na łóżku, na macie, na kanapie, w sumie wszędzieDziewczyny jak ogarniacie maluchy ? Chodzi mi o temat przewijaka... ja miałam przewijal na komodzie ale mloda jiz sie nie mieści. Wiec idzie w odstawkę. Jakas alternatywa ? Czy zostaje tylko lozko ?
Ja to samo. Od początku tylko przewijak używałam po kąpieli. Tak to biorę mloda pod zlew, myje dupsko, i na kanapeJa przewijam na łóżku, na macie, na kanapie, w sumie wszędzie
reklama
Ja w dzień tez. Chodzi mi bardziej o wieczor po kąpieli. Bk wlasnie wszystko mam w jednym miejscu. A jak zlikwiduje przewijak to będę z tym wszystkim wkolo biegać po całej gorze ;DJa to samo. Od początku tylko przewijak używałam po kąpieli. Tak to biorę mloda pod zlew, myje dupsko, i na kanape