G
gość _199
Gość
No ładnie. Jak ktoś potrafi robić to spoko, ale okoliczne kosmetyczki u mnie w mieście to robią patologie z tymi rzęsamiNie patrzec bo to już w łóżeczku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ładnie. Jak ktoś potrafi robić to spoko, ale okoliczne kosmetyczki u mnie w mieście to robią patologie z tymi rzęsamiNie patrzec bo to już w łóżeczku
Z doświadczenia mwoie ze gorsze są górne zębyno dolne dwie jedynki ma i było bez problemów ale górnych jakoś nie widać
... ale w sumie jak ma tylko tak się to objawiać to git ahh zobaczymy jutro
Nooo powiem Ci, że u mnie w mieście duzo kobiet tez robi krzywdę ludzia... Tu kolor zjasnieje i będzie okej, teraz są za ciemne ale kilka dni i będzie okej. Ja lubię brwi pomalowane, reszty nie muszę malować ale brwi lubię mam nadzieję, że do chrzcin zjasniejaNo ładnie. Jak ktoś potrafi robić to spoko, ale okoliczne kosmetyczki u mnie w mieście to robią patologie z tymi rzęsami
Mój był mały a i tak dobra wagę miał jak pół roku skończył 7140wiec tak normalnieTo tak będzie różnie. Teraz i tak dziecko nie je, bo potrzebuje, tylko ma smaki próbować. Nic mu nie jest. Może sproboj coś nie go niż papki?
Ja tak szybko nie rozszerzałam diety, dopiero jak skończyl 6 MSC.
A co ma piernik do wiatraka? Na jedzenie dla 4 msc dziecka jest za wcześnie i tyle można więcej szkód zrobić.Mój był mały a i tak dobra wagę miał jak pół roku skończył 7140wiec tak normalnie
Szczerze dziewczynki też małe były miały po 2300gram a na rok Kinga 8kg wazyla a Natalia 8.5kg a ten już na pół roku skończonym 7kg przekroczył to na rok chyba 10kg będzie ważyłniby 28 tc ale w sumie u wcześniaka to ciężko wyczuć część rzeczy się wydarzy wcześniej część później
wiem napewno, że objawił się lęk przed moim zniknięciem bo nawet na siku idzie ze mną ale w sumie śpi ładnie (hmm bo z nami w łóżku jakoś nie mogę go po wakacjach przestawić na łóżeczko)
no nic chyba poczekam kilka dni może mu przejdzie...
ŁadnieNie patrzec bo to już w łóżeczku
No to pewnie jak lubisz ja się nieco zaniedbałam, ale od września ruszam z pole dance i idę na angielski. Muszę w końcu przestań jęczeć że nie umiem i się nauczyćNooo powiem Ci, że u mnie w mieście duzo kobiet tez robi krzywdę ludzia... Tu kolor zjasnieje i będzie okej, teraz są za ciemne ale kilka dni i będzie okej. Ja lubię brwi pomalowane, reszty nie muszę malować ale brwi lubię mam nadzieję, że do chrzcin zjasnieja
Noo ale co ma waga do rozszerzania diety ?Szczerze dziewczynki też małe były miały po 2300gram a na rok Kinga 8kg wazyla a Natalia 8.5kg a ten już na pół roku skończonym 7kg przekroczył to na rok chyba 10kg będzie ważył
Nie wiem, czy faktycznie tak jest. Może taki etap ma tylko, że nie chce jeść. Moja to ostatnio kaszke ładnie zjadła, a wczoraj i dzisiaj parę łyżek i dziękuję. Za to obiadki i deserek ładnie je.no dolne dwie jedynki ma i było bez problemów ale górnych jakoś nie widać
... ale w sumie jak ma tylko tak się to objawiać to git ahh zobaczymy jutro