reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No ładnie. Jak ktoś potrafi robić to spoko, ale okoliczne kosmetyczki u mnie w mieście to robią patologie z tymi rzęsami 🤣
Nooo powiem Ci, że u mnie w mieście duzo kobiet tez robi krzywdę ludzia... Tu kolor zjasnieje i będzie okej, teraz są za ciemne ale kilka dni i będzie okej. Ja lubię brwi pomalowane, reszty nie muszę malować ale brwi lubię 😂mam nadzieję, że do chrzcin zjasnieja 😂

🤔 niby 28 tc ale w sumie u wcześniaka to ciężko wyczuć część rzeczy się wydarzy wcześniej część później
wiem napewno, że objawił się lęk przed moim zniknięciem bo nawet na siku idzie ze mną ale w sumie śpi ładnie (hmm bo z nami w łóżku😁 jakoś nie mogę go po wakacjach przestawić na łóżeczko)
no nic chyba poczekam kilka dni może mu przejdzie...
Szczerze dziewczynki też małe były miały po 2300gram a na rok Kinga 8kg wazyla a Natalia 8.5kg a ten już na pół roku skończonym 7kg przekroczył to na rok chyba 10kg będzie ważył🤣

Nooo powiem Ci, że u mnie w mieście duzo kobiet tez robi krzywdę ludzia... Tu kolor zjasnieje i będzie okej, teraz są za ciemne ale kilka dni i będzie okej. Ja lubię brwi pomalowane, reszty nie muszę malować ale brwi lubię 😂mam nadzieję, że do chrzcin zjasnieja 😂
No to pewnie jak lubisz :D ja się nieco zaniedbałam, ale od września ruszam z pole dance i idę na angielski. Muszę w końcu przestań jęczeć że nie umiem i się nauczyć 🤣🤣

Szczerze dziewczynki też małe były miały po 2300gram a na rok Kinga 8kg wazyla a Natalia 8.5kg a ten już na pół roku skończonym 7kg przekroczył to na rok chyba 10kg będzie ważył🤣
Noo ale co ma waga do rozszerzania diety ?

😱 no dolne dwie jedynki ma i było bez problemów ale górnych jakoś nie widać
... ale w sumie jak ma tylko tak się to objawiać to git ahh zobaczymy jutro
Nie wiem, czy faktycznie tak jest. Może taki etap ma tylko, że nie chce jeść. Moja to ostatnio kaszke ładnie zjadła, a wczoraj i dzisiaj parę łyżek i dziękuję. Za to obiadki i deserek ładnie je.

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi ile piją mleka Wasze cudaki przy rd? Bo Lena w nocy pije raz, albo dwa razy (zazwyczaj 120 ml, bo więcej nie wypija). A z rana (150) i na wieczór - 210, czasami w dzień jeszcze jak mało zje obiadku, to dam mleko.
Siostra mi kazała oduczać w nocy pić mleko. Ale ja robię tak, że jak marudzi biorę do nas, jak zaśnie to nie daje mleka, a jak się kręci i kręci, to robię mleko i ona idzie spać (jeszcze muszę ją regularnie odnosić do łóżeczka, ale z tym ciężko, bo sama zasypiam🤣). Rano między 9/10 daje kaszkę, jak mało zje, to wtedy po godzinie daje mleko. Potem jak idzie spać daje obiadek zje pół słoiczka, za 3 godziny deserek i zazwyczaj na noc mleko. 😉

Do góry