reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

kurczę ja mam inny problem mój nie chce kompletnie jeść papek a mleko chla jak nie wiem co dzisiaj 6 butelek po 180 ml caly czas dorabiałam bo nie chciał butelki oddać ssał i ssał 😱 nie wiem co się dzieje a ja tyle słoiczkow kupiłam ☹️ a jak my jemy to wszystko łapie i by zjadł 🤷🏻‍♀️
Mój ma 7 miesięcy i dopiero z tydzień temu załapał papki. Spokojnie,ma czas.

reklama
ale mój wszamał już papki aż mi się uszy trzęsły po 120g dziennie a teraz od wczoraj nie chce
wczoraj jeszcze coś zjadł ale pluł a dzisiaj to masakra
To tak będzie różnie. Teraz i tak dziecko nie je, bo potrzebuje, tylko ma smaki próbować. Nic mu nie jest. Może sproboj coś nie go niż papki?

No mój to szybko załapał 😀4.5miesiaca już obiadki fajnie jadł 🙂
Ja tak szybko nie rozszerzałam diety, dopiero jak skończyl 6 MSC.

Może skok jakiś
🤔 niby 28 tc ale w sumie u wcześniaka to ciężko wyczuć część rzeczy się wydarzy wcześniej część później
wiem napewno, że objawił się lęk przed moim zniknięciem bo nawet na siku idzie ze mną ale w sumie śpi ładnie (hmm bo z nami w łóżku😁 jakoś nie mogę go po wakacjach przestawić na łóżeczko)
no nic chyba poczekam kilka dni może mu przejdzie...

To tak będzie różnie. Teraz i tak dziecko nie je, bo potrzebuje, tylko ma smaki próbować. Nic mu nie jest. Może sproboj coś nie go niż papki?
no chciałam bln ale to dopiero jak siądzie a narazie dopiero barki zaczął podnosić bokiem jak zabawką mu macham więc daleka droga jeszcze...
no nic poczekam myślałam, że któraś też tak ma albo miała😒

Załączniki

• Screenshot_20210825_220201_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210825_220201_com.android.gallery3d.jpg
    192,7 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry