reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

My też dzisiaj masakryczny dzień. Spal tylko pół h i w końcu padł przed chwilą. Ja nienawidzę jak on płacze tak jakby ktoś mu robił krzywdę i lecą mu łzy, mam wyrzuty sumienia wtedy :(
Z miłych rzeczy to dostał dzisiaj jagody i zajadał się jak nigdy, wtedy te była przerwa w histerii i jękach.

reklama
Mój tez ma ciężkie dni. Ciągle stęka i jęczy, poplakuje, zastanawiam się kiedy ktoś mi podmienił dziecko 😂 niby miał już jakiś rytm dnia właśnie, a teraz wszystko z dupy, ciągle coś mu się nie podoba, stary mówi że to raczej zęby bo drapie się po dziąsłach paluchami i ma czerwone od śliny pod brodą.

Mój tez ma ciężkie dni. Ciągle stęka i jęczy, poplakuje, zastanawiam się kiedy ktoś mi podmienił dziecko 😂 niby miał już jakiś rytm dnia właśnie, a teraz wszystko z dupy, ciągle coś mu się nie podoba, stary mówi że to raczej zęby bo drapie się po dziąsłach paluchami i ma czerwone od śliny pod brodą.
U mnie nie wien co to jest ale jest okropnie. 2 h siedziala z Hania tesciowa to mowila, że będzie rozrabiaka 😂😂 czołga się, zwala mi doniczki... Już teraz wszystko trzeba będzie zsbecpieczyc 😥

U nas tez ciągle marudzenie ale dziś wypatrzyłam przebijającego się zęba więc wybaczam mu wszystkie płaczki i jęki bo wiem że cierpi. Ale ciągle noc jest u nas tragiczna, dziś podałam znów Nurofen mam nadzieję że trochę mu ulży. I tak sobie myślę że to dopiero pierwszy ząb mleczny a tu jeszcze 19 przed nami😂

U nas tez maruda od paru dni. Wszystko ja nudzi. Jak lezy na macie to dobiera mi się do kosza z pampersami, wywala zabawki z koszyka. Wklada paluchy do buzi az sie krztusi. Na plecach nuda, na brzuchu za duży wysiłek. Najlepiej to tylko na rękach. Wkolo jęczenie i stekanie. W dodatku wieczorem przed snem straszne wiercenie sie. Poplakiwanie. W nocy znowu pobudki.
Juz się zaczęła. Zastanawiać czy to nie cos z jedzenia. Ale brzuszek niby miekki. Albo to juz ten lęk separacyjny sie załączył.
Jak tam piszecie ile z Was ma tak samo to twierdze ze tk kolejny etap i biore to na przeczekanie ;D

U mnie nie wien co to jest ale jest okropnie. 2 h siedziala z Hania tesciowa to mowila, że będzie rozrabiaka 😂😂 czołga się, zwala mi doniczki... Już teraz wszystko trzeba będzie zsbecpieczyc 😥
U nas też się zaczęło czołganie i już wiem że będzie masakra😱 wszystko trzeba chować. A jak zobaczy coś interesującego to dostaje takie turbo przyspieszenie że szok😂 Jak Twoje brwi? 🙂

U nas też się zaczęło czołganie i już wiem że będzie masakra😱 wszystko trzeba chować. A jak zobaczy coś interesującego to dostaje takie turbo przyspieszenie że szok😂 Jak Twoje brwi? 🙂
Wyglądam jak szatan serduszko jeszcze 😂ale kolor zejdzie za kilka dni i będzie super 😀ja jestem zadowolona😀maz sie smieje, że mam groźna minę 😂 doczepię rzęsy i nie będę musiała nic robić że sobą 😂

To dziś macie jęczące dzieci dziś🤣

reklama
kurczę ja mam inny problem mój nie chce kompletnie jeść papek a mleko chla jak nie wiem co dzisiaj 6 butelek po 180 ml caly czas dorabiałam bo nie chciał butelki oddać ssał i ssał 😱 nie wiem co się dzieje a ja tyle słoiczkow kupiłam ☹️ a jak my jemy to wszystko łapie i by zjadł 🤷🏻‍♀️

Do góry