reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mamy chłopców w pepco takoe piękności

Załączniki

• IMG_20210821_160033.jpg
    IMG_20210821_160033.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 84
reklama
Wlasnie często dzieci są uczulone na leki przeciwgorączkowe, dlatego boje się dać pierwszy raz bo nie wiem czy ma może na "ibuprom,, czy,, paracetamol,, tak w skrócie 😂
To pierwsze słyszę 😱 Może po prostu źle reagują, mają działania niepożądane, czy coś, bo jak alergia to do końca życia raczej. W moim otoczeniu żadne dziecko nie jest uczulone na leki. Ja raczej sugeruję się tym, że skoro Czaruś nie reaguje źle na zwykłe płyny do prania, kosmetyki kurz, pyłki, mleko czy jedzenie, a do tego my nie jesteśmy alergikami to raczej mała szansa, żeby on był zwłaszcza na takie popularne środki... I lepiej żyć w takim przekonaniu, ile mniej niepotrzebnego stresu 🤪

Mamy chłopców w pepco takoe piękności
Jadę zaraz po to!!
Nie mam pieniądzów 😭 ale muszę to mieć 😂 ostatnio kupiłam podobne beżowe, też w takie prążki i jaki super materiał to jest i taki rozciągliwy, że aż miło zakładać 🥰
Jak wychodzą z Pepco rozmiary ? Mam rampersa 80 a jest jak 72, bodziaku też takie małe wychodzą ?

Alek dopiero niedawno wyrósł z lidlowego 62 🤣

reklama
Do góry