reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jak patrzeć na zdjęcie to wydaje się ze jest ok. I małej chyba wygodnie jak widać;D
Raczej lubi, spi w aucie 😂 jestem bardzo zadowolona z fotelika, bardzo lekki i chyba duży jak jeszcxe tyle ma miejsca mloda 😀😀 kuzynka rodzi w grudniu i sie pytała czy jej sprzedam 😀 ona ma po starszym cybexa i w ogóle nie poleca wrecz odradza.

Jadę zaraz po to!!

Jak wychodzą z Pepco rozmiary ? Mam rampersa 80 a jest jak 72, bodziaku też takie małe wychodzą ?

Alek dopiero niedawno wyrósł z lidlowego 62 🤣
No lidlowe to też mam jeszcze 62/68 chyba 😂 w Pepco to w sumie zależy jaki materiał, bo takie mniej rozciągliwe body 74 ledwo wchodzą, a takie pokroju tego na zdjęciu mam 74 i wchodzi ładnie i luz jeszcze ma, ale np. body bez rękawków mam 80 i już od miesiąca jak nie dłużej jest mu dobre 🤷

No lidlowe to też mam jeszcze 62/68 chyba 😂 w Pepco to w sumie zależy jaki materiał, bo takie mniej rozciągliwe body 74 ledwo wchodzą, a takie pokroju tego na zdjęciu mam 74 i wchodzi ładnie i luz jeszcze ma, ale np. body bez rękawków mam 80 i już od miesiąca jak nie dłużej jest mu dobre 🤷
Mam nadzieję że będą duże bo kupiłam mu kilka na 80 na jesień 🤣🤣 na szczęście mam przedłużki do bodziakow

Raczej lubi, spi w aucie 😂 jestem bardzo zadowolona z fotelika, bardzo lekki i chyba duży jak jeszcxe tyle ma miejsca mloda 😀😀 kuzynka rodzi w grudniu i sie pytała czy jej sprzedam 😀 ona ma po starszym cybexa i w ogóle nie poleca wrecz odradza.
Też mam mniej więcej tyle miejsca, więc albo dzieciaki tak różnie rosną albo faktycznie foteliki różnią się między sobą 😱 ja myślę, że do końca roku ten fotelik nam na pewno wystarczy.

Też mam mniej więcej tyle miejsca, więc albo dzieciaki tak różnie rosną albo faktycznie foteliki różnią się między sobą 😱 ja myślę, że do końca roku ten fotelik nam na pewno wystarczy.
Różne są foteliki serio. Moja starsza jeździła do 13 msc w kobylce takze mam nadzieję, że Hania tez tak bedzie

reklama
Mój już raczkuje [emoji24][emoji3059][emoji24]
I jestem w takim niedoczasie, bo jeszcze do tego wszędzie kafelko, wszystko dotyka. Co się da chce ściągać itp.
Ja też tak robię często [emoji2960] klade do kojca albo na matę albo do łóżeczka bo na razie mamy je na dole i daje trochę zabawek i oglądam netflixa :D a co jakiś czas tylko mu zmieniam otoczenie albo coś tam z nim pogadam. Ale leniwym bym go nie nazwała... Żywe srebro [emoji14] wiecznie w ruchu, jak zacznie raczkować to już sobie współczuję

Do góry