reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
My po malu rozglądamy się za wymiana fotelika samochodowego i wozka na jakas lekka spacerowke ;) kurde kto to na to urobi ;D
My od początku mieliśmy Klippan Kiss 2 plus także z fotelikiem na razie spokój, tylko spacerówkę ogarniam :) Chociaż myślę, że tą od gondoli jednak też zostawię na cięższe drogi😉

No ja też się boję, ale na te najbardziej popularne bez recepty wątpię, żeby był uczulony, bo generalnie nie jest raczej alergikiem. Bardziej się wtedy boję, że za dużą dawkę mu dam albo dam mu a jednak go nic nie boli, ale jak już widzę, że się męczy i nic nie pomaga to wolę dać niż patrzeć jak cierpi 🥺
Wlasnie często dzieci są uczulone na leki przeciwgorączkowe, dlatego boje się dać pierwszy raz bo nie wiem czy ma może na "ibuprom,, czy,, paracetamol,, tak w skrócie 😂

Ja tam się cieszę, że jest leniwy. Daje mu zabawki na mate i się bawi, ja oglądam serial 🤣🤣
Ja też tak robię często 🤭 klade do kojca albo na matę albo do łóżeczka bo na razie mamy je na dole i daje trochę zabawek i oglądam netflixa :D a co jakiś czas tylko mu zmieniam otoczenie albo coś tam z nim pogadam. Ale leniwym bym go nie nazwała... Żywe srebro :p wiecznie w ruchu, jak zacznie raczkować to już sobie współczuję

reklama
Do góry