reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dzoewczyny mloda dopiero wstala na pierwsza butle !;) 5h prawie przespane ciągiem.. czyżby winą ostatnich dwóch kiepskich nocy bylo zbyt grube ubranie bo pajac?:p dzis gole nogi i mloda dopiero się obudzilq na mleczko. Zjadla i poszla spac dalej...
No i super ;). Właśnie moja zawsze śpi z gołymi stopami, ja tak lubię i u niej też wprowadziłam tą zasadę. Ja to pajacy ze stópkami nie używam już dawno dawno. A moja Ola jeszcze śpi a ja siedzę koło niej z butlą i czekam aż się obudzi 😁

Ja to się boję cos dawac 😂zawsze pierwszy raz jak podaje lekarstwo to się boję czy nie jest uczulona, a jeszcze jej nie dawalam nigdy 😂 bylam ostatnio bliska. Nie uważam, żeby to było coś złego bo przecież to lek na bol, a dziecko może coś bolec, przecież nie powie
No ja też się boję, ale na te najbardziej popularne bez recepty wątpię, żeby był uczulony, bo generalnie nie jest raczej alergikiem. Bardziej się wtedy boję, że za dużą dawkę mu dam albo dam mu a jednak go nic nie boli, ale jak już widzę, że się męczy i nic nie pomaga to wolę dać niż patrzeć jak cierpi 🥺

Dzoewczyny mloda dopiero wstala na pierwsza butle !;) 5h prawie przespane ciągiem.. czyżby winą ostatnich dwóch kiepskich nocy bylo zbyt grube ubranie bo pajac?:p dzis gole nogi i mloda dopiero się obudzilq na mleczko. Zjadla i poszla spac dalej...
Bardzo możliwe, mój spał jedną już chłodną noc w body na krótki rękaw jak wcześniej i nie mógł spać, co do niego niepodobne, a odkąd zakładamy mu pajaca, znów ładnie przesypia całą noc.

No i super ;). Właśnie moja zawsze śpi z gołymi stopami, ja tak lubię i u niej też wprowadziłam tą zasadę. Ja to pajacy ze stópkami nie używam już dawno dawno. A moja Ola jeszcze śpi a ja siedzę koło niej z butlą i czekam aż się obudzi 😁
Mój dzisiaj obudził się na dobre chyba koło 9, standardowo jakoś nad ranem chłopak go przyniósł do nas pamiętam to jak przez mgłę. Ja się budzę kolo tej 9, obracam się, a tam prześliczne oczy jak pięć złotych się na mnie patrzą 😍 i myślałam, że tatuś zrobi mleczko, a tatuś już w pracy był o tej porze 😂

reklama
Mamy progres 🥰

Załączniki

• IMG_20210821_133746.jpg
    IMG_20210821_133746.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 92
Do góry