reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moja dzisiaj z nami spała, bo coś poplakiwała, przytuliła się do mnie i zasnęła. W nocy dałam mleko, poszlam umyć butelkę, wracam, a ta się rozłożyła w poprzek i jeszcze narzeczony się rozwalił. Parę razy w nocy ją przesuwałam.🤣
Haha skąd ja to znam😂czasami zostawiają mi z 10 cm miejsca na łóżku 😂 ile razy budzi się na mleczko?

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała problem z szczepionką infarnix heksa 6w1? Jesteśmy przed szczepieniem i okazuje się że nigdzie nie można kupić szczepionki a producent informuje że może będzie pod koniec września. Pediatra zaleca żeby zaszczepić tą 3 dawkę hexacima. A ja szczerze mówiąc boję się mieszania tych szczepionek. Ogólnie mam jeden wielki lęk przed każdym szczepieniem a tu jeszcze takie rzeczy😭
Ja miałam z inflanrix ipv 5w 1. Zmieniłam na pentaxin bo w hurtowniach mówili że MOŻE szczepionka będzie w październiku a ja nie chciałam czekać zwłaszcza że możliwe że nie będzie wcale. Zaszczepiłam tym pentaxinem i wszystko okej :) z tym że muszę pilnować żeby kolejne dawki też były już tą drugą

Moja dzisiaj z nami spała, bo coś poplakiwała, przytuliła się do mnie i zasnęła. W nocy dałam mleko, poszlam umyć butelkę, wracam, a ta się rozłożyła w poprzek i jeszcze narzeczony się rozwalił. Parę razy w nocy ją przesuwałam.🤣
Najgorzej :D my teraz jeszcze śpimy na rozkładanym narożniku to nad ranem jak młodego biorę do siebie to go kładę między mną a oparciem żeby nie miał zbyt dużego pola manewru 🙈 a i tak budzę się jak przecinek pomiędzy nim przy cycku a starym który zawsze się przylepi rano 😂

My na szczęście tez na górce no i mieszkamy miejscowości obok gdzie nas nie zalewa. Jak pada tak deszcz to najchętniej bym z łóżka nie wychodziła a tu młody już wstał i jeszcze tyle energii ze szok😂 A i jeszcze pierwszy okres dostałam, czuje że dziś będzie piękny dzień😭
No właśnie my teraz już też pod krk, ale tutaj też zalało niektórych i to solidnie ☹️ niektórzy prawie nowe chaty w szeregowcach a im całe partery pozalewalo, meble podlogi itp do wymiany... Masakra. Miejmy nadzieję, że już tak nie będzie w tym roku padać 🥺

Dziewczyny czy któraś z Was miała problem z szczepionką infarnix heksa 6w1? Jesteśmy przed szczepieniem i okazuje się że nigdzie nie można kupić szczepionki a producent informuje że może będzie pod koniec września. Pediatra zaleca żeby zaszczepić tą 3 dawkę hexacima. A ja szczerze mówiąc boję się mieszania tych szczepionek. Ogólnie mam jeden wielki lęk przed każdym szczepieniem a tu jeszcze takie rzeczy😭
Tak, ja tak mialam, ale znalazlam 2 dawki przez kto ma lek, bo tez sie nie zgodzilam na mieszanie szczepionek.

No właśnie my teraz już też pod krk, ale tutaj też zalało niektórych i to solidnie ☹️ niektórzy prawie nowe chaty w szeregowcach a im całe partery pozalewalo, meble podlogi itp do wymiany... Masakra. Miejmy nadzieję, że już tak nie będzie w tym roku padać 🥺
Jeśli to w Zielonkach to prawie sąsiadkami jesteśmy 🙃

Bo teraz też tak te domy budują. Mój facet robi w budowlance i raz w życiu pracował z deweloperem i nigdy więcej. To co oni odwalają, to szok. W życiu bym od nich domu nie kupiła.

reklama
Bo teraz też tak te domy budują. Mój facet robi w budowlance i raz w życiu pracował z deweloperem i nigdy więcej. To co oni odwalają, to szok. W życiu bym od nich domu nie kupiła.
No akurat tutaj jest to wina tego, że niektóre są po prostu niżej od ulicy, więc jak się ulica leje woda to się tam do nich wlewa i zalewa mieszkania. Fakt faktem, teraz jest patodeweloperka w większości przypadków, ale ja tam nie mam oporów żeby kupic 🤪 to jest super lokata na pieniądze i można potem sprzedać za dużo więcej. Tu gdzie kupiliśmy to już ostatnie segmenty są droższe o 150 tysięcy. Za dwa-trzy lata chcemy sprzedać nasze za gruby hajs i przenieść się w góry albo nad morze

Do góry