Jak ja deszczu nie lubię, Ja to chce zeby był upal i skwar jeszcze przez miesiącPada I ma padać całą noc
reklama
*Katarina*
Fanka BB :)
No właśnie my na hippie jesteśmy , chyba spróbuję zmienić i zobaczymy .Ja przeszłam na hipp zobaczymy jak dalej
Dziewczyny czy któraś z Was miała problem z szczepionką infarnix heksa 6w1? Jesteśmy przed szczepieniem i okazuje się że nigdzie nie można kupić szczepionki a producent informuje że może będzie pod koniec września. Pediatra zaleca żeby zaszczepić tą 3 dawkę hexacima. A ja szczerze mówiąc boję się mieszania tych szczepionek. Ogólnie mam jeden wielki lęk przed każdym szczepieniem a tu jeszcze takie rzeczy
G
gość _199
Gość
On nigdy tak nie ma. Spał pół h, potem się godzinę bawił i zasnął na godzinę leży karmieniu. Popołudniu go uspilam i spał dwie h, a potem szlam na spacer. Nagle się rozpadało, więc dałam budkę na caly wózek, w windzie dopiero zauważyłam że zasnął i spał z poltora hO mamo moja wstała trochę po 7. Pierwsza drzemka 20 minutowa o 9, a potem po 13 spała godzinę z kawałkiem i 19:20 już spała. Ostatnio mało śpi w dzień, nic nie idzie zrobić. Ale staram się nie kłaść jej na ostatnią drzemke później niż 17. Zazwyczaj kąpiel wychodzi 18:40, potem mleko i leżymy na łóżku, tulamy, śpiewamy, albo słuchamy kolysanek i zasypia sama. Ona bez spania ponad 4 godziny wytrzyma.
Myslalam, że na noc nie usmie, ale śpi
Też czekamyDziewczyny czy któraś z Was miała problem z szczepionką infarnix heksa 6w1? Jesteśmy przed szczepieniem i okazuje się że nigdzie nie można kupić szczepionki a producent informuje że może będzie pod koniec września. Pediatra zaleca żeby zaszczepić tą 3 dawkę hexacima. A ja szczerze mówiąc boję się mieszania tych szczepionek. Ogólnie mam jeden wielki lęk przed każdym szczepieniem a tu jeszcze takie rzeczy
Michalina_25
A u nas niestety katar. Co polecacie?
G
gość _199
Gość
Masz majerankowa pod nosek i wysmarować nią plecki. U nas pomogło w jedną noc.A u nas niestety katar. Co polecacie?
Ja w sumie nic nie robię. Tylko odciagam. I sama wychodzi z katarkuA u nas niestety katar. Co polecacie?
Michalina_25
tą maścią?Masz majerankowa pod nosek i wysmarować nią plecki. U nas pomogło w jedną noc.
reklama
Michalina_25
wszystko mu zjeżdża jakby do gardła, przebudzil sie i cały zawalony nie wiem co teraz moge jeszcze zdziałac na szybko w nocy zeby mu pomocJa w sumie nic nie robię. Tylko odciagam. I sama wychodzi z katarku