reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A u Was mm?
Wiesz co, duzo moich kolezanek narzekalo na nocne pobudki tak czeste (tylko wszystkie akurat karmiace piersia). Za dnia nawet te dzieci spokojne, ale w nocy nie dawaly pospac. Mam kolezanke co teraz ma core miesiac starsza i to samo. Nooo moze nie co godzine, ale tak srednio co dwie mowi ze sie budzi. To tu na forum az jestem zaskoczona jak te dzieci pieknie dziewczynom przesypiaja noc.
U nas pobudka o północy i po 1, a potem o 4 i już nad ranem, ale nie wiem o której bo od 4 był z nami w łóżku. Gdyby nie ta dziwna pobudka o 1 to byłoby super... A jeszcze obudzil się od razu z takim dziwnym płaczem 😐 no ale zjadł normalnie tak jak zawsze.

reklama
My uciekliśmy z Gdańska po studiach 😀 chociaz stary od razu dostał 3 propozycje pracy tam, ale wybraliśmy 60 km od Gdańska 😀zyje się spokojniej, wszędzie blisko 😂i ceny mieszkań 😀 ludzie z Gd kupują w Elblągu mieszkania i dojeżdżają codziennie do pracy, bo 30 min się jedzie 😀 a mieszkania połowa taniej
No Gdańsk też kosmiczne ceny to prawda. My właśnie dlatego uciekliśmy teraz z Krakowa na wioskę. Stary dojeżdża w 30min do roboty, a tam gdzie mieszkaliśmy to godzinę prawie mu to zajmowało 😂 chociaż niby tutaj u nas też korki niemiłosierne bo dopiero budują obwodnicę.

😀

Załączniki

• photocollage_2021816957666.jpg
    photocollage_2021816957666.jpg
    146 KB · Wyświetleń: 94
U nas pobudka o północy i po 1, a potem o 4 i już nad ranem, ale nie wiem o której bo od 4 był z nami w łóżku. Gdyby nie ta dziwna pobudka o 1 to byłoby super... A jeszcze obudzil się od razu z takim dziwnym płaczem 😐 no ale zjadł normalnie tak jak zawsze.
Moze cos sie przysnilo zlego, moja czasami tez tak sie budzi z placzem, rzadko ale mysle ze to sen jakis, bo placze jeszcze taka niedobudzona.

No Gdańsk też kosmiczne ceny to prawda. My właśnie dlatego uciekliśmy teraz z Krakowa na wioskę. Stary dojeżdża w 30min do roboty, a tam gdzie mieszkaliśmy to godzinę prawie mu to zajmowało 😂 chociaż niby tutaj u nas też korki niemiłosierne bo dopiero budują obwodnicę.
A paznokcie w galerii 150zl kosztowały kiedyś 🤣bo kiedyś byłam a musiałam zrobić no swojego sprzętu nie miałam 🤣na wakacjach byłam u rodziny

U nas nocka też tragiczna, cały czas pobudki. Zresztą teraz w dzień też nie lepiej, młody marudny bardzo, uśpić się nie chcę bo wyje. Obstawiam sie że może to zęby bo pcha ręce do buźki i mega się ślini. Tylko kiedy one wyjdą? 😭a jak to nie zęby to ja nie wiem o co chodzi😱

reklama
Do góry