reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ale najem okazjonalny to w sumie opcja jest, w dużych miastach sporo ludzi spisuje, ale w mniejszych niekoniecznie. A jak jest taka klasyczna umowa to często nie jest zgłaszana do skarbówki :p
To moje miasto jednak duże chyba 🤣 kiedyś jak szukałam mieszkania to tylko na najem okazji alby była możliwość wynajęcia.

U nas w mieście teraz za 50m2 to z 2500 😂
U nas to samo, a mieszkam w mega beznadziejnym mieście.

O kurde🤣🤣🤣to cała wypłata🤣🤣🤣
No a jeszcz plus rachunki itp 🙈 masakra z cenami jest. My poprzednie takie ładne mieliśmy ale 34m2 z dużym balkonem i bardzo fajnie urządzone, salon z aneksem i sypialnia to płaciliśmy 2000 że wszystkim już. Potem 43m2, większe bo większe ale trochę brzydkie 🤭 i już prawie 2200. Dobrze, że czas najmu się skończył 😅 bo tyle kasy komuś płacić żeby dach nad głową mieć... Dramat

To moje miasto jednak duże chyba 🤣 kiedyś jak szukałam mieszkania to tylko na najem okazji alby była możliwość wynajęcia.

U nas to samo, a mieszkam w mega beznadziejnym mieście.
To nieźle, ciekawe skąd tam takie wywindowane ceny. Bo w krk to potrafię zrozumieć bo tu wszystko drogie. Kuchnie robi nam stolarz z Łódzkiego bo tam dwa razy taniej... Tutaj nawet we wsiach okolicznych wołali na naszą kuchnię 20 tysięcy. Ale kiedyś mi facet mój właśnie mówił, że na Śląsku też ogólnie jest drogo, choć nie pytałam dlaczego. A on całą Polskę zwiedzil w jednej pracy jak był młodszy.

reklama
Do góry