Czy wprost podali powód „zagrożenie koronawirus”? Niektórzy lekarze nawet poza pandemią nie zezwalali na osoby towarzyszące.Dziewczyny czytam że niektóre z Was miały ciężki dzień. I ja dołączę do Was. Cały dzień niemocy, brak energii, okropne zmęczenie. Muszę sie podzielić swoim rozczarowaniem. Zadzwoniłam dziś do przychodni w której będę miała robione badania prenatalne, z zapytaniem czy mąż będzie mógł być przy mnie. Okazało się ze NIE!! I się zdenerwowałam bo wesele na 150 osob można zrobić ale już w gabinecie 3 osoby to już zagrożenie. Eh....
reklama
Paola_89
Fanka BB :)
To jest przez to bo w poprzedniej ciąży jak byłam to można było z partnerem teraz kartka na drzwiach wisi że w gabinecie może być tylko pacjentka i lekarz z powodu wirusa. Tak więc przepuszczam że w większości tak jest.Czy wprost podali powód „zagrożenie koronawirus”? Niektórzy lekarze nawet poza pandemią nie zezwalali na osoby towarzyszące.
Ok, to jasna sprawa. Jak lekarz polecany to warto iść nawet samemu Szkoda nerwów U mnie żadnych problemów nie robią.To jest przez to bo w poprzedniej ciąży jak byłam to można było z partnerem teraz kartka na drzwiach wisi że w gabinecie może być tylko pacjentka i lekarz z powodu wirusa. Tak więc przepuszczam że w większości tak jest.
Marta.lidka
u mnie tez nie wolno być z partnerem nawet w przychodni. W poprzedniej ciąży na każdej wizycie mógł być tata a teraz samaTo jest przez to bo w poprzedniej ciąży jak byłam to można było z partnerem teraz kartka na drzwiach wisi że w gabinecie może być tylko pacjentka i lekarz z powodu wirusa. Tak więc przepuszczam że w większości tak jest.
Paola_89
Mi to akurat nie przeszkadza bo w pierwszej ciąży też chodziłam bez męża, tylko raz był ze mną ☺Ok, to jasna sprawa. Jak lekarz polecany to warto iść nawet samemu Szkoda nerwów U mnie żadnych problemów nie robią.
A ja wczoraj przeżyłam mile zaskoczenie, kiedy na drzwiach wejściowych do cantrum badań informacja, że w towarzystwie pacjentki może przebywać jedną osoba towarzyszącą z zachowaniem określonych zasad i bez objawów infekcji. Nie wiem czy mojemu uda się wyrwać z pracy na godzinkę, ale zobaczymy.
Ja dzisiaj też spadek formy, zwłaszcza teraz po południu. Beczalam z byle powodu, teraz przez to wszystko brzuch mnie trochę ciągnie, ale już się położyłam i mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
Ja dzisiaj też spadek formy, zwłaszcza teraz po południu. Beczalam z byle powodu, teraz przez to wszystko brzuch mnie trochę ciągnie, ale już się położyłam i mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
la_mariquita
Moderator
Zadzwonię do przychodni, w której będę robiła prenatalne i spytam czy mogę iść z mężem. Trochę mi przykro, że jest taki wyłączony z tego ☹
reklama
Paola_89
U mnie to nawet przychodnia zamkniętau mnie tez nie wolno być z partnerem nawet w przychodni. W poprzedniej ciąży na każdej wizycie mógł być tata a teraz sama
No to Ci się poszczęściłoA ja wczoraj przeżyłam mile zaskoczenie, kiedy na drzwiach wejściowych do cantrum badań informacja, że w towarzystwie pacjentki może przebywać jedną osoba towarzyszącą z zachowaniem określonych zasad i bez objawów infekcji. Nie wiem czy mojemu uda się wyrwać z pracy na godzinkę, ale zobaczymy.
Do 15 fajnie się czułam a potem tylko gorzej, mdłości i raz wymioty no masakra, chyba nigdy nie odpuszczą te mdłości