W jakim sklepie kupujesz?Zaczęłam się rozglądać za ubrankami na jesień i jak zaczęłam dodawać do koszyka to wyszło mi tysiąc złotych
Czemu te ciuszki są takie drogie.
reklama
G
gość _199
Gość
Hm patrzyłam, ale spasuje, nie stać mnieW jakim sklepie kupujesz?
W żarze jakie piękne beżowe rzeczy dla chłopcaZaczęłam się rozglądać za ubrankami na jesień i jak zaczęłam dodawać do koszyka to wyszło mi tysiąc złotych
Czemu te ciuszki są takie drogie.
G
gość _199
Gość
Na zare to mnie dopiero nie staćW żarze jakie piękne beżowe rzeczy dla chłopca
marta18691
Fanka BB :)
Masakra jeszcze te siki kota specyficznie pachnąNie było mnie na noc w domu więc kot zejszczal się do łóżeczka...
Młody dzisiaj skończył 6 miesięcy. Ale rozszerzać diety nadal nie chce wypycha wszystko językiem i się wzdryga za to jak się podniesie na kolana to się na nich przesuwa do przodu jedno za drugim.
extra Wszystkiego Naj inny nasze dzieciaczki rozwijaly się pięknie i zdrowo Mój właśnie też i wybieramy się na plażę
ładnie je (no banana musiałam wyłączyć on by zjadł ale coś brzuszek go potem bolał)
obraca się na oba boki ch ba potrzebował odpoczynku od fizjo
gada jak najęty i specyficznie cmoka usta oblizujac się ale to jest zabawne
wydaje mi się że głowa mu urosła bo ubranka nie przechodzą 74 a rękawy za długie a na długosc za krótkie nie dziecko niewymiarowe jakieś będzie
Ps wczoraj na plażingu było półroczne dziecko które siadało podpierając się dwoma rękoma byłam w szoku
G
gość _199
Gość
Młody dzisiaj skończył 6 miesięcy. Ale rozszerzać diety nadal nie chce wypycha wszystko językiem i się wzdryga za to jak się podniesie na kolana to się na nich przesuwa do przodu jedno za drugim.
Super mój też nie je, a wszyscy no daj mu biszkopcikaMłody dzisiaj skończył 6 miesięcy. Ale rozszerzać diety nadal nie chce wypycha wszystko językiem i się wzdryga za to jak się podniesie na kolana to się na nich przesuwa do przodu jedno za drugim.
G
gość _199
Gość
Tak to jest, kumpeli syn od 6 MSC już siedział bez podporu, a mój niePs wczoraj na plażingu było półroczne dziecko które siadało podpierając się dwoma rękoma byłam w szoku
reklama
Zaczelam pakować mloda nad morze i stwierdzilam ze nie wiem czy się zmieszczą jej rzeczy w jedna walizkę;D ile tego jest. Szok. ;D u mnie mloda jutro pol roku, tez juz załapała oba boki. Pelza dookoła własnej osi. Cos tam probuje tylek podnosić ale za ciezki ;D zaczęłam kompletować jesienna wyprawkę dla małej. Większość z 5 10 15 jak byla promocja. Została mi tylko do kupienia jakas kurteczka, czapeczka i coś na szyjkę