reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Młody dzisiaj skończył 6 miesięcy. Ale rozszerzać diety nadal nie chce :D wypycha wszystko językiem i się wzdryga 🤷 za to jak się podniesie na kolana to się na nich przesuwa do przodu jedno za drugim.🤷🤷

extra 😍 Wszystkiego Naj inny nasze dzieciaczki rozwijaly się pięknie i zdrowo 🥰 Mój właśnie też i wybieramy się na plażę 🌴😎
ładnie je (no banana musiałam wyłączyć on by zjadł ale coś brzuszek go potem bolał)
obraca się na oba boki ch ba potrzebował odpoczynku od fizjo😂
gada jak najęty i specyficznie cmoka usta oblizujac się ale to jest zabawne 😂
wydaje mi się że głowa mu urosła bo ubranka nie przechodzą 74 a rękawy za długie a na długosc za krótkie nie dziecko niewymiarowe jakieś będzie 🤪

Ps wczoraj na plażingu było półroczne dziecko które siadało podpierając się dwoma rękoma byłam w szoku😱

Młody dzisiaj skończył 6 miesięcy. Ale rozszerzać diety nadal nie chce :D wypycha wszystko językiem i się wzdryga 🤷 za to jak się podniesie na kolana to się na nich przesuwa do przodu jedno za drugim.🤷🤷
Super 🥰🥰 mój też nie je, a wszyscy no daj mu biszkopcika 🙄

reklama
Zaczelam pakować mloda nad morze i stwierdzilam ze nie wiem czy się zmieszczą jej rzeczy w jedna walizkę;D ile tego jest. Szok. ;D u mnie mloda jutro pol roku, tez juz załapała oba boki. Pelza dookoła własnej osi. Cos tam probuje tylek podnosić ale za ciezki ;D zaczęłam kompletować jesienna wyprawkę dla małej. Większość z 5 10 15 jak byla promocja. Została mi tylko do kupienia jakas kurteczka, czapeczka i coś na szyjkę

Do góry