reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A u nas znowu krzyki od godziny 19:00 nie wiadomo o co. Stary pojechał kupić worki na śmieci, jak wrócił to trzasnął drzwiami i obudził młodego a już mi się udało go położyć......... I wyszedł nie mam pojęcia gdzie. Pewnie na spacer 👍👍👍 🙃

reklama
Dałam mu dziecko do usypiania i tak to wygląda 😂

Załączniki

• IMG_20210811_204920.jpg
    IMG_20210811_204920.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 97
My dzisiaj byliśmy na sesji we trójkę, ciekawe co z tego wyjdzie. Poszliśmy do dziewczyny, co uczy się i rozszerza portfolio, więc tanio wyszło, bo 50 zł zapłaciliśmy, a zdjęć będzie 50 i czekamy z 2 tygodnie na efekty. 🤣 Matka nawet włosy pokręciła. Plus ciemna szminka. 😁😁 Sesja w sumie na pół roku będzie, bo za dwa dni pół roku. 😉 No i oczywiście kiecka, ale nie zrobiłam sobie zdjęcia.

Załączniki

• received_1014906819331277.jpeg
    received_1014906819331277.jpeg
    33,4 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
My dzisiaj byliśmy na sesji we trójkę, ciekawe co z tego wyjdzie. Poszliśmy do dziewczyny, co uczy się i rozszerza portfolio, więc tanio wyszło, bo 50 zł zapłaciliśmy, a zdjęć będzie 50 i czekamy z 2 tygodnie na efekty. 🤣 Matka nawet włosy pokręciła. Plus ciemna szminka. 😁😁 Sesja w sumie na pół roku będzie, bo za dwa dni pół roku. 😉 No i oczywiście kiecka, ale nie zrobiłam sobie zdjęcia.
Jaka Ty ładna jesteś :D i te blond włosy... 50 Ziko to mega cena 🤯

Mój wariat też spać dziś nie chce, już prawie 2h się męczymy, na początku się śmiał, a teraz tylko jęczy, krzyczy, płacze 🥺 Już termofor mu grzeje, bo nie wiem, czy go brzuszek nie boli, kupy dziś nie zrobił tylko pierdzi. Nie pomaga pewnie też to, że większość dnia dziś przespał po wczorajszym szczepieniu.

reklama
Do góry