reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja spóźniłam się 10 minut do dentystki. Wszystkie zęby zdrowe 😀wydane 300 zl, bardzo boli 😂 objechałam pepco przy okazji ale nic nie kupilam oprócz kieliszków do wina bo nad jeziorem mamy słabe az sie pic nie chce 😂😂

reklama
Dziewczyny jak ktoras z Was poszukuje artykułów dziecięcych to warto wejsv na smyka. Sa promo na spacerowki. Kubki bo.box. i inne pierdoly. Nie wszystko ale zawsze vos mozna wybrać

Nasza w nastepnym tygodniu konczy pol roku. Na razie pieknie fika kręciolki w o ie strony i baaardzo bardzo chce ruszyc do przodu 😁 ciekawa jestem kiedy to sie stanie 😁

Wxzoraj nie chciało mi się brac wozka do sklepu wiec nosiłam mlodaw nosidelku. A dzis od tego tak wyglądają moje nogi. Anemio witaj ponownie ;/

Załączniki

• 20210812_152841.jpg
    20210812_152841.jpg
    792,1 KB · Wyświetleń: 68
reklama
@Beti.mama i jak u fizjo z młodym? Moja siostra wczoraj była z malym i ma asymetrie i obniżone napiecie. Mowilam jej żeby szybciej poszla ale kto się słucha młodszej siostry 😂😂
Właśnie wracamy... Nic mi nie mów, całą godzinę ryczał jakby go ze skóry obdzierali. W ogóle od wczoraj jest jakiś taki marudny, zwłaszcza na plecach go parzy 🤷 Generalnie wszystko z nim dobrze, nie ma żadnych poważniejszych problemów, nawet ładnie się podnosi na rękach jak na ten wiek, mówiła, że to nie zawsze tak wszystko idzie w kolejności jak normy podają. Źle te obroty z nim robiliśmy, on za bardzo zgina nóżki i spina górę, ale jak go tam wyginała, to wszystko prawidłowo robił, więc musimy z nim poprawnie ćwiczyć po prostu 😆 Z główką też się poprawiło o 2mm 🙂

Cieszę się, że jest ok, ale psychicznie jestem wykończona po wczoraj, po nocy i po dzisiejszych awanturach 😥 Ciekawe, ile to jeszcze potrwa. Nie wiem, czy to skok, czy zęby już kolejne, bo wciąż coś pakuje do buzi, nawet Ibuprom już mu dałam, tylko dziwne, że najwięcej ryczy na pleckach.

Do góry