G
gość _199
Gość
Jak macie już dość dzieci, to dajcie dziecku całe obrane jabłko. Godzina dobrej zabawy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam takie seksistowske podejscie z drugiej strony irytuje mnie tez to ze wiekszosc moich kolezanek ma bardzo skrajne poglady za rownouprawnieniem, a chyba zadna nie jezdzi zbyt dobrze samochodem. Dlaczego akurat kobiety?Nie wiem dlaczego ale dla mnie faceta obowiązek mieć prawko. Ja zrobilam prawko w pierwszej ciąży. Dużo nie jeżdżę ale jak musze to wsiadam . Jak wrócę do pracy to będę musiała kupić sobie jakieś małe miejskie autko
Krzyczą za równouprawnieniem a później mówią kochanie skos trawnik bo to męskie zajęcie mi do feministki dalekoJa tez mam takie seksistowske podejscie z drugiej strony irytuje mnie tez to ze wiekszosc moich kolezanek ma bardzo skrajne poglady za rownouprawnieniem, a chyba zadna nie jezdzi zbyt dobrze samochodem. Dlaczego akurat kobiety?
Hahaha, odrastajaca blona dziewicza tak to jest z dzieckiem, nie ma juz tyle seksu co wczesniejTak sobie czytałam te Wasze wpisy o mężach/partnerach i powiem Wam że u mnie jest to samo wiecznie zmęczony bo pracuję. Owszem dużo pracuje, ale ja w domu też nie leżę. Tak mnie to wkurza! Ale widzę że po prostu oni tak chyba mają prawie wszyscy dziewczyny ja sobie wkrecilam do głowy że mi się narządy obniżyły, oglądałam się w lusterku i stwierdziłam że coś mi tam na dole wychodzi spanikowałam na tyle że poszłam do gina ale powiedział mi że jest wszystko w porządku, pewnie pójdę jeszcze raz sprawdzić do swojego lekarza.Co ja tam widziałam to na prawdę nie wiem bo lekarz powiedział że to jakieś pozostałości po błonie dziewiczej. Więc go spytałam czy ona mi odrasta czy co na to on mi powiedział że łatwo by było u mnie zrobić rekonstrukcje błony , dwa szwy i gotowe. No ręce mi opadły
Tylko się cieszyć wieczna dziewica faceci tsk mają, że lubią się użalać oni mają najgorzej a my jako matki chłopców im pomagamy w tymTak sobie czytałam te Wasze wpisy o mężach/partnerach i powiem Wam że u mnie jest to samo wiecznie zmęczony bo pracuję. Owszem dużo pracuje, ale ja w domu też nie leżę. Tak mnie to wkurza! Ale widzę że po prostu oni tak chyba mają prawie wszyscy dziewczyny ja sobie wkrecilam do głowy że mi się narządy obniżyły, oglądałam się w lusterku i stwierdziłam że coś mi tam na dole wychodzi spanikowałam na tyle że poszłam do gina ale powiedział mi że jest wszystko w porządku, pewnie pójdę jeszcze raz sprawdzić do swojego lekarza.Co ja tam widziałam to na prawdę nie wiem bo lekarz powiedział że to jakieś pozostałości po błonie dziewiczej. Więc go spytałam czy ona mi odrasta czy co na to on mi powiedział że łatwo by było u mnie zrobić rekonstrukcje błony , dwa szwy i gotowe. No ręce mi opadły
Z tym seksem to prawdaale chyba trzeba nad tym popracować bo rzeczywiście mi odrośnieHahaha, odrastajaca blona dziewicza tak to jest z dzieckiem, nie ma juz tyle seksu co wczesniej