reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

To ja się na mojego też wczoraj wkurzyłam, ale jak was tak czytam to wychodzi na to, że nie jest najgorzej 😂 Przynajmniej ma świadomość, że zajmowanie się dzieckiem i ogarnianie przy tym różnych spraw to ciężka robota, zwłaszcza z chorymi rękoma. Ja nie neguję tego, że on jest zmęczony po pracy, a on tego, że ja padam na ryj po całym dniu z młodym. Ale wkurzam się, że ja mogę się z nim pobawić, zrobić ćwiczenia (niestety często kosztem swoich ćwiczeń), a w międzyczasie jeszcze pozałatwiać różne sprawy, zrobić obiad i wyjść na spacer, a on położy dziecko gdzie obok i nos w telefon i potem mam leniwe dziecko - jaki ojciec taki syn 🤦 Ostatnio jak cały weekend był w domu to sam widział, że łatwo nie jest i czasem ciężko małego uspokoić, a noszenie go to jak trening siłowy 😁 i się okazuje, że to ja mam więcej cierpliwości 😱🙈 więc finalnie nie ma opcji, że weekend tylko z tatą, ale z drugiej strony ja bez mojego dzieciątka i tak za długo nie wytrzymam 😂❤️

reklama
Moj serio zapierdala całe dnie. I nie oczekuje, żeby obiad robil.. Ale wsadzenie talerza do zmywarki 😂 albo zostawia puste butelki to mnie tak wkurwia 😂😂 tak to bierze starsza na rowery, gra z nia w planszowki ale tak mnie wkurza teraz 😂 jednak 2 tyg to za długo razem 😂
Ja wczoraj znalazłam w kanapie tubę po Pringlesach 😱 I to nie pierwszy raz jak coś zeżarł w tajemnicy przede mną, a opakowanie się gdzieś wala 😂

Nie wiem dlaczego ale dla mnie faceta obowiązek mieć prawko. Ja zrobilam prawko w pierwszej ciąży. Dużo nie jeżdżę ale jak musze to wsiadam 😂. Jak wrócę do pracy to będę musiała kupić sobie jakieś małe miejskie autko 😍😍😍
Tylko trzeba też pamiętać że nie każdy się nadaje do jeżdżenia samochodem 😃 jak robiłam prawko (10 lat temu) to jeździłam z takim chłopakiem, miał 25 lat, zaczął kurs wcześniej niż ja i w sumie ja zdałam a on dalej nie podszedł do egzaminu. Generalnie dowiedziałam się że to już jego 3 próba zdawania prawka. Pierwsze w Bielsku, nie zdał nie wiem ile razy. Potem Kraków to samo i w końcu Nowy Sącz. Jeździł tragicznie, kierownicę trzymał tak mocno że po pół godziny go ręce bolały. Chłopak nie jakiś przytrzymany tylko normalny, studiował na polibudzie i ogólnie fajny. Ale za grosz nie miał zdolności do jazdy 😆

Tylko trzeba też pamiętać że nie każdy się nadaje do jeżdżenia samochodem 😃 jak robiłam prawko (10 lat temu) to jeździłam z takim chłopakiem, miał 25 lat, zaczął kurs wcześniej niż ja i w sumie ja zdałam a on dalej nie podszedł do egzaminu. Generalnie dowiedziałam się że to już jego 3 próba zdawania prawka. Pierwsze w Bielsku, nie zdał nie wiem ile razy. Potem Kraków to samo i w końcu Nowy Sącz. Jeździł tragicznie, kierownicę trzymał tak mocno że po pół godziny go ręce bolały. Chłopak nie jakiś przytrzymany tylko normalny, studiował na polibudzie i ogólnie fajny. Ale za grosz nie miał zdolności do jazdy 😆
To tez prawda 😂 ja nie lubię jeździć, wole byc pasazerka

reklama
Do góry