reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

jeju ale dzisiaj akcje mieliśmy zastanawiałam się czy pisać bo ktoś może bardzo religijny jest ale muszę dać upust (tak więc sorry)
wkurzyła nas dzisiaj Sąsiadka co za baba a taka miła się wydawała zaczęła nam pierdzielić że Bóg nas pokarał że mamy wcześniaka bo ślubu kościelnego nie mamy ale można jeszcze się nawrócić i iść na jasna górę się pomodlić o zdrowie dla małego bo dla nas za późno 🤨☹️
ludzie niektórzy to mają zrąbany baniak ☹ serio!

reklama
jeju ale dzisiaj akcje mieliśmy zastanawiałam się czy pisać bo ktoś może bardzo religijny jest ale muszę dać upust (tak więc sorry)
wkurzyła nas dzisiaj Sąsiadka co za baba a taka miła się wydawała zaczęła nam pierdzielić że Bóg nas pokarał że mamy wcześniaka bo ślubu kościelnego nie mamy ale można jeszcze się nawrócić i iść na jasna górę się pomodlić o zdrowie dla małego bo dla nas za późno 🤨☹️
ludzie niektórzy to mają zrąbany baniak ☹ serio!
Ona sie powinna nawrócić jak wali takimi glupimi tekstami. W ogole sie nie przejmujcie, nie trafiliscie na zdrowo-wierzącą osobe, tylko na jakas nawiedzoną babe 🤨

Ona sie powinna nawrócić jak wali takimi glupimi tekstami. W ogole sie nie przejmujcie, nie trafiliscie na zdrowo-wierzącą osobe, tylko na jakas nawiedzoną babe 🤨
nie kumam takich ludzi przez cały tydz wyciąga informacje żeby potem zlepić w całość i dowalić 🤨
no bardziej mnie wkurzyło że M jej podziękował za dobrą radę 😡a mi powiedział że nie warto g... tykać, więc poszliśmy sobie
ale jakoś tak mam że to we mnie teraz jest a tak jakbym jej nagadała🤬 to chociaż by mi ulżyło 😂

Dziewczyny, może komuś się przyda taka informacja, mam nosidło z Kavka handy i obserwuje ich insta, okazuje się, że można uszyć u nich nosidło z własnej chusty. Z tego co patrzę na stronie 415 zł to kosztuje, jeśli starczy z całej chusty, a jak muszą coś od siebie dać no to wiadomo, że więcej. Nawet się zastanawiałam, czy z mojej nie uszyć sobie drugiego 🤣 Ale w sumie trochę szkoda mi kasy, po co mi dwa nosidła.

Zwracasz uwagę czy plastik czy nie ? Mój wszytko żre, dzisiaj już wylizał nogę od krzeselka 😎

Już nie wspomnę, że wsadził sobie ogon kota do buzi 🤣
no jasne 😂
krzesełko to pewnie drewno więc naturalne super 👍
ale sierść🤮 pierwsze co to sobie wyobrażam ten kłebuszek kłaczków w brzuszku🤮ohyda
ale może od jednego razu Roszpunką nie zostanie😜
mój ostatnio lustro liże namiętnie, gada do niego i się chichra😂

no jasne 😂
krzesełko to pewnie drewno więc naturalne super 👍
ale sierść🤮 pierwsze co to sobie wyobrażam ten kłebuszek kłaczków w brzuszku🤮ohyda
ale może od jednego razu Roszpunką nie zostanie😜
mój ostatnio lustro liże namiętnie, gada do niego i się chichra😂
Krzesełko mam akurat plastikowe :D
Już raz zrobił kupę z trawą, więc ja się już nie przejmuje, krzywdy sobie nie zrobi 🤣

reklama
Do góry