O mamo, kościół to sekta i nie ma nic wspólnego z wiarą. Potem Ci co bardziej się wkręca gadają takie głupoty innym. Ja tam nie mam nic do ludzi, którzy do tej sekty należą dopóki nie włażą z butami w moje życie. Moja mama ostatnio wypaliła, że Czaruś spadł z łóżka, bo chrztu nie majeju ale dzisiaj akcje mieliśmy zastanawiałam się czy pisać bo ktoś może bardzo religijny jest ale muszę dać upust (tak więc sorry)
wkurzyła nas dzisiaj Sąsiadka co za baba a taka miła się wydawała zaczęła nam pierdzielić że Bóg nas pokarał że mamy wcześniaka bo ślubu kościelnego nie mamy ale można jeszcze się nawrócić i iść na jasna górę się pomodlić o zdrowie dla małego bo dla nas za późno
ludzie niektórzy to mają zrąbany baniak ☹ serio!
reklama
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Dziewczyny, oglądajcie superuważnie maluszki po spacerach. Ja dzisiaj znalazłam dwa kleszcze (maleńkie nimfy) - na pupie i bliżej pachwiny...
Mikstura
CoO mamo, kościół to sekta i nie ma nic wspólnego z wiarą. Potem Ci co bardziej się wkręca gadają takie głupoty innym. Ja tam nie mam nic do ludzi, którzy do tej sekty należą dopóki nie włażą z butami w moje życie. Moja mama ostatnio wypaliła, że Czaruś spadł z łóżka, bo chrztu nie ma
G
gość _199
Gość
To może dlatego Alek nie śpi w nocyO mamo, kościół to sekta i nie ma nic wspólnego z wiarą. Potem Ci co bardziej się wkręca gadają takie głupoty innym. Ja tam nie mam nic do ludzi, którzy do tej sekty należą dopóki nie włażą z butami w moje życie. Moja mama ostatnio wypaliła, że Czaruś spadł z łóżka, bo chrztu nie ma
Cie
Co by powiedziała, gdyby wiedziała w jaki sposób poczęło się wasze dziecko i że nie będziecie je chrzcili ludzie są naprawdę chorzy, już mnie nic nie zdziwi.jeju ale dzisiaj akcje mieliśmy zastanawiałam się czy pisać bo ktoś może bardzo religijny jest ale muszę dać upust (tak więc sorry)
wkurzyła nas dzisiaj Sąsiadka co za baba a taka miła się wydawała zaczęła nam pierdzielić że Bóg nas pokarał że mamy wcześniaka bo ślubu kościelnego nie mamy ale można jeszcze się nawrócić i iść na jasna górę się pomodlić o zdrowie dla małego bo dla nas za późno
ludzie niektórzy to mają zrąbany baniak ☹ serio!
Ja tak, panikara jestem ale mam nadzieję że maluszkowi nic nie jest?Dziewczyny, oglądajcie superuważnie maluszki po spacerach. Ja dzisiaj znalazłam dwa kleszcze (maleńkie nimfy) - na pupie i bliżej pachwiny...
osobiście polecam takie urządzenie aczkolwiek i tak sprawdzam
Zobacz ofertę: ODSTRASZACZ KLESZCZY DLA DZIECI TICKLESS BABY https://allegro.pl/oferta/odstraszacz-kleszczy-dla-dzieci-tickless-baby-6755998645
marta18691
No jakąś głupie babsko też bym się wkurzyła i nie na miejscu to co powiedziała
marta18691
A jak one tam się znalazłyDziewczyny, oglądajcie superuważnie maluszki po spacerach. Ja dzisiaj znalazłam dwa kleszcze (maleńkie nimfy) - na pupie i bliżej pachwiny...
Michalina_25
Nawet nie zliczę ilosci butli i wypitego mleka dzisiejszej nocy…
rosenberg
A ja nic nie pamiętam bo młody ze mną w łóżku. Ale chyba tylko dwa razy jadłNawet nie zliczę ilosci butli i wypitego mleka dzisiejszej nocy…
reklama
Ja w sumie nie oglądam, ale słyszałam, że to cholerstwo może wleźć do wózka, choć naprawdę nie wiem jak Ale prewencyjnie nie chodzę do lasy, unikam wszelkich traw, a mały ma moskitierę na wózku...Dziewczyny, oglądajcie superuważnie maluszki po spacerach. Ja dzisiaj znalazłam dwa kleszcze (maleńkie nimfy) - na pupie i bliżej pachwiny...