reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

jeju ale dzisiaj akcje mieliśmy zastanawiałam się czy pisać bo ktoś może bardzo religijny jest ale muszę dać upust (tak więc sorry)
wkurzyła nas dzisiaj Sąsiadka co za baba a taka miła się wydawała zaczęła nam pierdzielić że Bóg nas pokarał że mamy wcześniaka bo ślubu kościelnego nie mamy ale można jeszcze się nawrócić i iść na jasna górę się pomodlić o zdrowie dla małego bo dla nas za późno 🤨☹️
ludzie niektórzy to mają zrąbany baniak ☹ serio!
O mamo, kościół to sekta i nie ma nic wspólnego z wiarą. Potem Ci co bardziej się wkręca gadają takie głupoty innym. Ja tam nie mam nic do ludzi, którzy do tej sekty należą dopóki nie włażą z butami w moje życie. Moja mama ostatnio wypaliła, że Czaruś spadł z łóżka, bo chrztu nie ma 😱

reklama
O mamo, kościół to sekta i nie ma nic wspólnego z wiarą. Potem Ci co bardziej się wkręca gadają takie głupoty innym. Ja tam nie mam nic do ludzi, którzy do tej sekty należą dopóki nie włażą z butami w moje życie. Moja mama ostatnio wypaliła, że Czaruś spadł z łóżka, bo chrztu nie ma 😱
Co🙄

To może dlatego Alek nie śpi w nocy 🙈😆
Cie
jeju ale dzisiaj akcje mieliśmy zastanawiałam się czy pisać bo ktoś może bardzo religijny jest ale muszę dać upust (tak więc sorry)
wkurzyła nas dzisiaj Sąsiadka co za baba a taka miła się wydawała zaczęła nam pierdzielić że Bóg nas pokarał że mamy wcześniaka bo ślubu kościelnego nie mamy ale można jeszcze się nawrócić i iść na jasna górę się pomodlić o zdrowie dla małego bo dla nas za późno 🤨☹️
ludzie niektórzy to mają zrąbany baniak ☹ serio!
Co by powiedziała, gdyby wiedziała w jaki sposób poczęło się wasze dziecko i że nie będziecie je chrzcili 🤣 ludzie są naprawdę chorzy, już mnie nic nie zdziwi.

reklama
Dziewczyny, oglądajcie superuważnie maluszki po spacerach. Ja dzisiaj znalazłam dwa kleszcze (maleńkie nimfy) - na pupie i bliżej pachwiny...
Ja w sumie nie oglądam, ale słyszałam, że to cholerstwo może wleźć do wózka, choć naprawdę nie wiem jak 😱 Ale prewencyjnie nie chodzę do lasy, unikam wszelkich traw, a mały ma moskitierę na wózku...

Do góry