Paola_89
Fanka BB :)
No ja fit to nigdy nie byłam, ale teraz wyglądam jakbym była w 5 msc, według mnie
Witaj w klubie dużych brzuszków
bo już mi odznacza powoli nawet w tych luźnych bluzkach echh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja fit to nigdy nie byłam, ale teraz wyglądam jakbym była w 5 msc, według mnie
Ja schudlam 10kg z 70 do 60kgPodobno u dziewczyn z płaskim brzuchem wcześniej widać ciążowy brzuszek ale czy to prawda to muszą się fit dziewczyny wypowiedzieć bo mojemu brzuchowi daleko do fit zwłaszcza po pierwszej ciąży
Ja schudlam 10kg z 70 do 60kg
Ja wzielam sie za siebie bo zawsze bylam szczupla taka normalna te 58 -60kg wazylam no ale tez stres przeprowadzki zrobily swojeJa tyle chciałam przed ciążą i oczywiście nie mogłam
Tylko? Wg mnie sporo. Żeby było śmieszne, ze szpitala wyszłam z 3-4kg zapasem, szybko zrzuciłam. Ale jak młodzież odstawiła się od piersi, to wszystko wróciło mi z nawiązką.No właśnie wieczorem to największy staje się ten brzuchol, i skąd ?
to jak Ci się udało tylko tyle przytyć ??
Do fit to mi duuuzo brakuje, ale ja raczej z tych plaskobrzusznych i wypycha. Nawet nie macica, tylko jakiś ten brzuch taki odstającyPodobno u dziewczyn z płaskim brzuchem wcześniej widać ciążowy brzuszek ale czy to prawda to muszą się fit dziewczyny wypowiedzieć bo mojemu brzuchowi daleko do fit zwłaszcza po pierwszej ciąży
Teraz to już lepiej, ale na początku nie spałam prawie wcale. Jakiś taki przerwyaany sen. Niby spałam, a czułam się jakbym nie spała, taki lekki sen był. Jeszcze przed l4 praca na nocy, więc moje spanie to takie słabe.Dziewczyny jak Wy śpicie w nocy? Macie sen ciagiem czy z przerwami? Ja wstaje do 3 razy bo pęcherz mnie budzi a jak ten już 3 raz jest ok 5 lub 6 godz to zasnąć nie mogę...w ciągu dnia chodzę jak zooombie
Wczoraj poszlam 0 24 spac o 7 wstalam i poszlam do ubikacji...a w nocy 1moze zdazy sie na jakis czas wstac do wc.Dziewczyny jak Wy śpicie w nocy? Macie sen ciagiem czy z przerwami? Ja wstaje do 3 razy bo pęcherz mnie budzi a jak ten już 3 raz jest ok 5 lub 6 godz to zasnąć nie mogę...w ciągu dnia chodzę jak zooombie