reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jaka laska 😁

Dziewczyny myślicie, że nasze maluchy starają się już nami manipulować ? Mam wrażenie, że mój młody płacze w łóżeczku bez powodu, a jak tylko mu się pokaże, to zaraz uśmiech na buzi.
No raczej, że umieją 🙃 moja też często płacze, a jak wezmę na ręce to nagle wszystko jest ok 😝

Łeee, to fajny, taki trochę vintage :D my jeździmy beta 318. Tylko że mój facet ma ja w leasingu i w racie ma wszystkie ubezpieczenia i serwisy itp. a paliwo na co dzień zwykle opłaca mu firma, więc w ogóle oprócz raty nic nie płacimy, tylko dlatego nam się to opłaca 🙈
Nasz to jeszcze nic! Mój tata ma dopiero vintage: trabant, wartburg, jakaś syrena "skarpeta" plus golf 2 co jak w niego wjechali miał szkodę całkowitą, ale go sobie zrobił 🙈😁 właśnie mu tworzę na urodziny koszulkę z wizerunkiem jego wartburga 😀
A to wy jakieś nowsze macie? Tak do jazdy na co dzień to mamy focusa 🙈
Zazdro, że tak mało wydajecie na auto, u nas to jest paliwo plus mega drogie ubezpieczenia na oba auta. Bo się okazało, że mojemu zniżki nie szły jak kilka lat był już współwłaścicielem beemki i forda już wziął całkiem na siebie bez zniżek 😱

Nasz to jeszcze nic! Mój tata ma dopiero vintage: trabant, wartburg, jakaś syrena "skarpeta" plus golf 2 co jak w niego wjechali miał szkodę całkowitą, ale go sobie zrobił 🙈😁 właśnie mu tworzę na urodziny koszulkę z wizerunkiem jego wartburga 😀
Zazdro, że tak mało wydajecie na auto, u nas to jest paliwo plus mega drogie ubezpieczenia na oba auta. Bo się okazało, że mojemu zniżki nie szły jak kilka lat był już współwłaścicielem beemki i forda już wziął całkiem na siebie bez zniżek 😱
No właśnie nowe, bardzo nowe. W sumie rocznik 2018. Ale mój też trochę zafiksowany na samochody, chociaż bardziej nowe i sportowe niż vintage. A mnie to tam lata, byle mnie zawiózł wszędzie 😂😂 muszę zrobić prawko w przyszłym roku bo pewnie w tym już nie dam rady 🙈

Za dzieciaka nigdy nie lubiłam jeździć windą 🙈 pamiętam jak z babcią chodziłyśmy odwiedzić ciocie która mieszkała na 8 piętrze. Babcia zawsze jechała winda, a ja biegłam po schodach 😂
To ja tak samo na 8 piętro wchodziłam schodami do mamy do pracy, szczególnie, że ta winda tam stara była i nieraz się mama w niej zacięła, a raz jej się drzwi otworzyły, a tam ściana, ja już bym miała zawał😱

Jaka laska 😁

Dziewczyny myślicie, że nasze maluchy starają się już nami manipulować ? Mam wrażenie, że mój młody płacze w łóżeczku bez powodu, a jak tylko mu się pokaże, to zaraz uśmiech na buzi.
Ja myślę, że to nie kwestia manipulacji tylko jego potrzeby - w tym wypadku może potrzeby bliskości? Mamy albo ogólnie człowieka. No bo dzieci przecież nie komunikują tylko jedzenia, pieluchy i zmęczenia. Tylko mnóstwo innych rzeczy też :D tzn ja to tak odczytuje.

Jaka laska 😁

Oj to mój tak już od dawna robi, a ile razy się drze z nudów 🙈 na bank testują już na co mogą sobie pozwolić 😂

Nam ubezpieczenie wyszło 1900 😳

reklama
Do góry