reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja płacę rocznie 950 zł za oc+AC podstawowe, a nie mam żadnych zniżek. Skąd wy macie takie wysokie ubezpieczenia 😱

Łe no to widzisz, my za samo oc tyle płacimy 😁 a już myślałam, że jakimś Bentleyem jeździsz 😂
nie ja skromnie VW Touareg 2020 (a tak na marginesie to tyle samo OC byśmy zapłaciły 😜 ok 1,9 tyś)
ale Bentley ahh moje marzenie ale Mąż mówi, że muszę partnera życiowego zmienić jak chcę taki 😂 😂

edit a jeszcze zaznaczę że Mężu ma 60% zniżki 😂

dobra zmiana tematu jak Wam idzie rozszerzanie diety
mój brokuła w szamie
pasternak się krzywił
a dzisiaj poszła marchewka i wypluwa wszystko za drugim razem się poddałam
chyba będzie jadł sam brokuł:oops:
a jak u Was?

Ja póki co to olalam 😁
no ja nie mogę bo mój tak się patrzy jak jemy a na dodatek przy tym ssie dolną wargę i co chwilę coś tam gęga 😬
a dzisiaj zawinął mi wafla ryżowego i oczywiście zdążył polizać jak sobie pomyślałam żeby się kawałek odłamało i by się zakrztusił to gorąco mi się zrobiło :o

dobra zmiana tematu jak Wam idzie rozszerzanie diety
mój brokuła w szamie
pasternak się krzywił
a dzisiaj poszła marchewka i wypluwa wszystko za drugim razem się poddałam
chyba będzie jadł sam brokuł:oops:
a jak u Was?
U nas nr 1 to batat z brokułem, a ogólnie to wszystko lubi: dynia, brokuł, kalafior z marchewką itd . Jeśli chodzi o warzywa to nie mamy problemu. Ale jak na przykład widzę że nie ma ochoty jeść to na siłę nie daje tylko odpuszczam. Ostatnio próbował jabłuszka i suszonej śliwki ale póki co owoce mniej mu smakują. A dla mnie niestety kupki są tragiczne po tych wszystkich pysznosciach 😲

reklama
Drugą noc z rzędu tata usypia, przy mnie się drze jakby go ktoś ze skóry obdzierał. Serio aż piszczy przez płacz, jakbym mu krzywdę robila :((( aż mi przykro, że tak na mnie reaguje.

Do góry