reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, musze przyznac ze nie nadążam ostatnio za postami na forum 😄 co odswieze to kilka stron do przeczytania 😁 ale jestesmy aktywne 😁 chyba nie mamy tak zle z tymi dzieciakami 😁😁😁

reklama
Warto inwestować w cybexy? Pod względem bezpieczeństwa faktycznie mocno lepsze?
Powiem szczerze, ze nie wiem jak jest z innymi. Ja cala ciaze lezalam, wiec nic z wyprawki nie widzialam wczesniej-wszystko przez internet kupowalam-czesc z polecenia. Ja mam fotelik i wozek z Cybexa i jestem mega zadowolona-nie umiem sobie wyobrazic, zeby cos moglo byc jeszcze bardziej funkcjonalne. Jesli chodzi o foteliki, to sprawdzilam opinie w necie, testy bezpieczenstwa i rekomendacje rodziny i znajomych i padlo na Cybex Cloud Z z baza. Nie chcialam ryzykowac i testowac na dziecku bezpieczenstwa. Ale jestem pewna, ze duzo sie przeplaca za marke i z pewnoscia sa tez inne rownie albo bardziej bezpieczne, bo to czesto w tych samych fabrykach jest produkowane-tylko inna metka.

E36 compact 94 rok jak dobrze pamiętam 🙈 teraz już jeździmy głównie fordem, beema okazjonalnie 😂 a wy co macie?
Łeee, to fajny, taki trochę vintage :D my jeździmy beta 318. Tylko że mój facet ma ja w leasingu i w racie ma wszystkie ubezpieczenia i serwisy itp. a paliwo na co dzień zwykle opłaca mu firma, więc w ogóle oprócz raty nic nie płacimy, tylko dlatego nam się to opłaca 🙈

Ja pierwsze co zrobiłam jak zaczynałam jeździć windą to czy mam zasięg w telefonie z windy 🙈 a raz mi nie dojechała do krawędzi podłogi, to wlazłam do niej z chłopakiem na łączach i cała zgrzana z nerwów 😁
Za dzieciaka nigdy nie lubiłam jeździć windą 🙈 pamiętam jak z babcią chodziłyśmy odwiedzić ciocie która mieszkała na 8 piętrze. Babcia zawsze jechała winda, a ja biegłam po schodach 😂

reklama
A my dzisiaj 40ta rocznica ślubu teści,😁

Załączniki

• Screenshot_20210723_181704_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210723_181704_com.android.gallery3d.jpg
    342,9 KB · Wyświetleń: 82
Do góry