reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny, miałyście już chrzciny? chcemy zrobić pod koniec sierpnia i mamy do wyboru albo uroczystość 5 godzin- obiad ciasto i do domu, albo trochę droższa opcja z kolacją, max do godz 22. I jestem ciekawa jak to u Was wyglądało, jak długo wgl ludzie wysiedzą na takiej "imprezie" i jak dzieci dają radę?
My robilismy z kolacja, ale szczerze mowiac prawie nic z niej goscie nie zjedli w restauracji. Dopiero jak wszyscy wrocilismy do domu, dzieci poszly spac (z moim bylo ich 4), to zrobilam z tego szwedzki stol+swoje salatki, koreczki, oliweczki i przekaski itp, to wtedy na luzie kazdy chetnie, bo wtedy tez byl alkohol (w restauracji winko + musujace do torta). Ale to tez zalezy od gosci i zwyczaji w rodzinie, bo my robilismy male na 16 osob i wszyscy nocowali + nastepny Dzien wszystko u mnie w domu do ciazta po obiedzie.

My jestesmy bardzo rodzinni i praktycznie widujemy się co ttdzien bo każdy robi swoje urodziny, rocznicę ślubu itp 😀takze ja jestem nauczona gościć 😀 i sie bardzo cieszę z tego, że moje dziewczyny znają wszystkie cioteczki 😀
To u nas jest tak samo z rodzinka-niestety moj maly jak wybija jego godzina wieczorem to musi byc kapiel i spac. Ale on z tych co w Dzien nie spia.

Ja kuz sue nie zastanawiam. Mloda nosze przodem do siebie lub do świata. W pionie. Inaczej ryk. Nie mysle ile krzywdy tym moge zrobic tak naprawdę wszystkim mozna zrobic jrzywde
No to prawda, wczoraj jak mi płakał to nosiłam przodem do siebie, bo tak mogę go dłużej nosić i mały spokojniejszy jak go tak do siebie przytulę. Te chwyty od fizjo nie są zbyt intuicyjne 😁

Przekonalyscie mnie dziewczyny, też kupię canpola :D
Ja wczoraj zamówiłam b boxa tak zachwalałyście i opinie ma dobre 😁 widziałam ten Canpola, ale wizualnie bardziej b box mi się podoba i napalilam się na ten winogronowy kolorek, ale jeszcze się zastanowię, czy go nie zwrócę jak przyjdzie na rzecz Canpola, bo jednak 30zł piechotą nie chodzi 😂

reklama
Do góry