reklama
tak do niektórych rzeczy się stosujei jak? Czytałaś juz?
każdy wybiera pod siebie
wrzucam spis treści
Załączniki
Teraz miałam w niedzielę. Msza o 12 i od 13 do 18 w knajpie-obiad, ciasto, podwieczorek + barszczyk z pasztecikiem, bez alkoholu. Każdy pogadał ale już usiedzieć było ciezkawo potem była wódeczka w domu dla chętnych. 14 osób dorosłych, 4 dzieci no i maluchDziewczyny, miałyście już chrzciny? chcemy zrobić pod koniec sierpnia i mamy do wyboru albo uroczystość 5 godzin- obiad ciasto i do domu, albo trochę droższa opcja z kolacją, max do godz 22. I jestem ciekawa jak to u Was wyglądało, jak długo wgl ludzie wysiedzą na takiej "imprezie" i jak dzieci dają radę?
Ja miałam przy starszym Canpol i jeden był super, a drugi ciekł niemiłosiernie...Ja wczoraj zamówiłam b boxa tak zachwalałyście i opinie ma dobre widziałam ten Canpola, ale wizualnie bardziej b box mi się podoba i napalilam się na ten winogronowy kolorek, ale jeszcze się zastanowię, czy go nie zwrócę jak przyjdzie na rzecz Canpola, bo jednak 30zł piechotą nie chodzi
marta18691
Fanka BB :)
Mała jest fotogenicznaJescze nie dostałam zdjęć ale widzę na stronie, że będą piękne
A b boxa masz? Sprawdza się? Zawsze można Canpola kupić jako zapasowy, jakoś ten fioletów b box wyjątkowo mi się spodobał generalnie nie jestem przekonana do Canpola, raczej wszystko co od nich miałam było przeciętneJa miałam przy starszym Canpol i jeden był super, a drugi ciekł niemiłosiernie...
Kupiłam kilka dni temu po wypowiedziach dziewczyn tu z forum i naprawdę nie cieknie ani korkiem ani słomka.A b boxa masz? Sprawdza się? Zawsze można Canpola kupić jako zapasowy, jakoś ten fioletów b box wyjątkowo mi się spodobał generalnie nie jestem przekonana do Canpola, raczej wszystko co od nich miałam było przeciętne
G
gość _199
Gość
Obnizylam łóżeczko i teraz nie wiem, gdzie młodego będę przewijała, bo przewijak był w łóżeczku :/
Ale to chyba dol łóżeczka się obniża a przewijak na szczebelkach?Obnizylam łóżeczko i teraz nie wiem, gdzie młodego będę przewijała, bo przewijak był w łóżeczku :/
reklama
G
gość _199
Gość
Ja mam w łóżeczku, bo mi przysłali 70 cm, a miał być 80 i już nie chciało mi się go zwracaćAle to chyba dol łóżeczka się obniża a przewijak na szczebelkach?